Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 240 m² bez realitkyJana Morávka, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský kraj

Jana Morávka, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Garáž
Cena6 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 382 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej rodinného domu Jílové u Prahy, obec Kabáty

Rádi bychom Vám nabídli prostorný dvoupodlažní rodinný dům s dispozicemi pro bydlení 4 (až 6) + 1 o rozloze 240m2 po výrazné rekonstrukci (před dokončením) s mírně svahovitou zahradou 953m2.

Hlavním vstupem v přízemí domu se vejde do předsíně domu s vchody do bytu v 1.patře, garáže i ateliéru. V přízemí se nachází prostorná garáž 27,6m2 pro dva vozy, předsíň bytu se schodištěm, ateliér 60m2 se sociálním zázemím (prostor ateliéru lze případně jednoduše rozdělit na tři samostatné pokoje), krásný vinný klenutý sklep a další klenutý sklep s přístupem zvenku.

V prvním patře se nachází bydlení 121m2 s prostorným obývacím pokojem, prostornou kuchyní se vstupem na východní terasu 8m2, 2 ložnice/pokoje, WC, koupelna s vanou a sprchovým koutem, spíž nebo prádelna a chodba s elegantním dřevěným schodištěm a přístupem na západní terasu 30m2 a zahradu.

Celý objekt s číslem popisným je po velmi významné rekonstrukci (hrubá fasáda, střecha, okapy a svody, drenáže, palubky, dlažba na terase, nová plastová / dřevěná okna, předokenní rolety na elektro ovládání, garážová vrata na dálkové ovládání (+ manuální ovládání v případě výpadku elektřiny), vchodové a interiérové dveře, vnitřní příčky, omítky, podlahy, schodiště, rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody a kanalizace v plastu, nové radiátory…. ), zbývá dokončit drobnosti a dle vlastní představy utvořit exteriér domu a zahradu. Majitel investoval do rekonstrukce nemovitosti pro své potřeby, použité materiály a postupy byly kvalitní (prémiové nebo velmi dobré).

Vytápění je teplovodní dvouokruhové s nízko-objemovými radiátory, ateliér i byt mají každý samostatný elektrokotel a samostatné elektro rozvod a jističe, elektřina 220V/380V. Půda pod střechou slouží jako další úložný prostor, je prázdná. Střecha je nová – tašky KM Beta, nad kuchyní, koupelnou a WC je velkoformátová profilovaná plechová střešní krytina. Celý dům je zateplený a odizolovaný, voda je v současnosti řešena jednou kopanou studnou 4m s vyskružením. Kanalizace je do septiku. Město řeší výstavbu vodovodní a kanalizační sítě v této oblasti. Možnost napojení.

Dům se nachází 23km jižně od centra Prahy nedaleko obce Jílové u Prahy, kde jsou dostupné mateřské školy, základní škola, ZUŠ, střední odborná škola, kulturní středisko, fotbalové hřiště a tenisové kurty, dále supermarket, restaurace, kavárny s cukrárnou, pizzerie, aj. služby jako je pošta, lékárna, apod. Nádraží Jílové u Prahy je vzdáleno 300m. Příměstský autobus PID (Pražské integrované dopravy) 332 má zastávku přímo v obci 200m nebo na náměstí v Jílovém 1,5km. Veřejné venkovní koupaliště je vzdáleno 800m, k řece Sázavě (koupání, vodní sporty) je to 1,4km – Žampach. Pěší vycházka na Luka pod Medníkem, apod.

Výhodou bydlení v Jílovém u Prahy - Kabátech je velmi dobrá dostupnost do Prahy a zároveň rekreačně-sportovní vyžití v okolních lesích a na řece Sázavě.

Pro výbornou dostupnost nemovitosti a velmi žádanou a vyhledávanou lokalitu - doporučujeme. Cena zahrnuje veškeré právní služby včetně zajištění advokátní úschovy kupní ceny a podání návrhu na vklad do katastru nemovitostí. Hypoteční specialista k dispozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591387
Dispozice5+1
Plocha pozemku953
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha240
Dostupné od23. 1. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJílové u Prahy, Pražská
🚶 287 m (3 min)
PoštaJílové u Prahy
🚶 445 m (5 min)
Obchod
🚶 363 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 611 m (14 min)
RestauraceSport bar Jílové
🚶 135 m (2 min)
LékárnaLékárna
🚶 313 m (4 min)
ŠkolaZŠ Jílové u Prahy
🚶 426 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Tyršova
🚶 216 m (3 min)
SportovištěSkiareál Chotouň
🚘 2 146 m (4 min)
Hřiště
🚶 324 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.