Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 1000 m² bez realitkyKrásna Lúka, Úterý - Úterý, Plzeňský kraj

Krásna Lúka, Úterý - Úterý, Plzeňský krajGaráž
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 754 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pozemky s historickou budovou bývalé koželužny nacházející se v obci Úterý nedaleko Plzně a Mariánských lázní. Stavba byla vystavěna jako pozdně klasicistní ve druhé čtvrtině 19. století. Na počátku 20. století prošla secesními přestavbami. Mezi lety 1993 a 1996 se v budově opravily stropy, vystavěla nová střecha, zajistily podpěry a byly provedeny další stavební zásahy. Budova byla tedy kompletně staticky zajištěna. Na severozápadní straně areálu byl vybudovaný provozní skladový objekt, který je částečně zapuštěný pod úroveň země. Na tyto práce nechali současní vlastníci zpracovat projekt obnovy nemovité kulturní památky a získali stavební povolení. Od té doby není areál využíván. Budova vyžaduje rozsáhlou rekonstrukci.

Areál sestává ze stavebního pozemku parc. č. 124/2 a pozemku parc. č. 37/1. Celková plocha činí 1560 m2. Půdorys budovy je 330 m2 a celková podlahová plocha přibližně 1000 m2.

Prostorný, ale útulný areál nabízí širokou škálu možného využití. Obec Úterý a její okolí je oblíbenou turistickou lokalitou, a proto se nabízí přestavba na penzion, restauraci, domov pro seniory, apartmány nebo třeba muzeum. Budovu je samozřejmě možné využít i k přestavbě na rodinný dům, případně ke zřízení několika samostatných bytových jednotek. Na pozemku je možné zřídit privátní parkování pro cca 20 vozidel.

Úterý je malebná obec a křižovatka turistických tras a cyklostezek. Kolem areálu vede zelená turistická trasa z Toužimi do Plzně, červená turistická trasa z Ondřejova právě do Úterý a cyklostezky č. 352 a 2219. Samotná stavba sousedí s dominantou obce, kostelem sv. Jana Křtitele. Z Úterý se autem dostanete za 30 minut do Mariánských lázní, za 50 minut do Karlových Varů a ve stejném čase i do Německa.

Majitelé nemají zájem na zprostředkování prodeje realitní kanceláří.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591599
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 560
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha1 000
Dostupné od24. 1. 2020
StavŠpatný
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.