Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyKřehlíkova, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Křehlíkova, Brno - Slatina, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 328 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám klimatizovaný byt 2+kk v osobním vlastnictví (nezatížený hypotékou!) v Brně – Slatině, ulice Křehlíkova s velkým balkónem, vlastním parkovacím místem a sklepem.

Celková plocha bytu bez sklepa a balkónu činí 50,98 m². K bytové jednotce dále náleží balkón o výměře 6,26 m² a sklepní kóje 2,56 m². Důležitou součástí bytové jednotky je jedno parkovací místo na vlastním pozemku situované na parkovišti asi 100 metrů od domu, přičemž hodnota tohoto pozemku je již zahrnuta v inzerované kupní ceně.

Výhodná poloha domu poskytuje mimořádně rychlou dostupnost dálniční sítě, na kterou se lze napojit bez dlouhého projíždění dopravně zatížených částí města. Centrum Brna je dostupné do patnácti minut jízdy autem i MHD. Bytová jednotka se nachází ve 3. poschodí čtyřpodlažního domu, rok výstavby 2013. Poloha bytu zajišťuje maximální klid a soukromí.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je situovaný jihovýchodním směrem, okno ložnice má orientaci jihozápadní. Dlouhý balkón je přístupný z kuchyňské části obývacího pokoje.

Dispozice: vstup, předsíň 6,16 m², koupelna s toaletou 5,10 m², ložnice 12,14 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 27,58 m².

Základní technické informace: Bytový dům je postavený z cihelných tvárnic, jedná se o čtyřpodlažní novostavbu z roku 2013. V domě není výtah. Byt je v bezvadném technickém stavu. Energeticky velmi úsporný dům splňuje parametry třídy B. Okna jsou plastová, na podlahách moderní designové PVC krytiny, v koupelně dlažba. Omítky jsou sádrové. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči zn. Whirlpool (elektrická trouba, sklokeramická varná deska, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, digestoř).

Součástí kupní ceny je lednice s mrazákem a šatní skříň v ložnici.

V bytě je nově zavedena klimatizace značky LG, která zajišťuje komfort v létě a dokáže také velice úsporně vytopit celý byt.

IS – elektřina, voda, kanalizace. Topení je zajištěno přímotopnými konvektory, případně klimatizací. K ohřevu vody slouží akumulační zásobník Dražice. Optický vysokorychlostní internet a kabelová TV je k dispozici.

Současné celkové měsíční náklady pro dvě dospělé osoby bez poplatků za internet a TV jsou velice nízké a činí 3.114 ,- Kč, z toho elektřina 1.740,- Kč zálohy SVJ (voda, fond oprav a ostatní poplatky související se správou a provozem domu) 1.374,-Kč - náklady mohou být reálně výrazně nižší, pracujeme z domu, takže lze výrazně uspořit za vytápění během dne.

Městská část Brno-Slatina disponuje veškerou občanskou vybaveností a zároveň možností rychlého kontaktu s přírodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591824
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží3
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.