Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy bez realitkyRampuše, Liberk - Rampuše, Královéhradecký kraj

Rampuše, Liberk - Rampuše, Královéhradecký kraj
Měsíční nájemné0 Kč


Rekreační dům U Fouska se nachází v Orlických horách v malé vesnici Rampuše v okrese Rychnov nad Kněžnou. V přízemí domu naleznete verandu, plně vybavenou kuchyň (elektrický sporák s troubou, varná konvice, mikrovlnná trouba, myčka, 2x lednička s mrazákem, ruční šlehač, toastovač), hernu s vybavením na stolní tenis, šipky a dětský stůl s židličkami. K dispozici je Vám taktéž obývací pokoj s velkou sedací soupravou, krbovými kamny s průduchy do horních pokojů a TV. V objektu je vnitřní bazén o rozměrech 2,8 m x 2,2 m a hloubce 80 cm (perličkové dno, masážní trysky, sedáky, osvětlení a teplota vody 36 stupňů),2* místnost se sprchou a 2x WC. V patře domu jsou celkem 4 dvoulůžkové ložnice, ve třech z nich je možnost přistýlky (celkem tedy 4 přistýlky řešené samostatným lůžkem), dále 1 dřevěná dětská postýlka a 1x WC. U schodiště v patře je proti pádu dítěte ze schodů bezpečnostní branka. Venku Vám je k dispozici terasa s posezením, slunečník, 2x lehátko, horolezecká stěna, 2x houpačka, věž se skluzavkou, pískoviště a trampolína. Parkování je možné u objektu. Svojí polohou je dům vhodný pro letní i zimní rekreaci.

V okolí se nacházejí významné kulturní památky, ke kterým patří například zámek v Častolovicích, Rychnově nad Kněžnou, Doudlebách nad Orlicí apod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu592631

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDLiberk, Rampuše
🚶 748 m (9 min)
PoštaLiberk
🚘 3 734 m (5 min)
Obchod
🚘 10 298 m (13 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 424 m (12 min)
RestauraceSokolí hnízdo
🚶 148 m (2 min)
Lékárna
🚘 10 262 m (12 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola
🚘 7 540 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 12 161 m (16 min)
Hřiště
🚘 3 274 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.