Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy bez realitkyNová Ves nad Popelkou, Nová Ves nad Popelkou - Nová Ves nad Popelkou, Liberecký kraj

Nová Ves nad Popelkou, Nová Ves nad Popelkou - Nová Ves nad Popelkou, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné0 Kč


Roubená chalupa - Nová Ves nad Popelkou. Pronájem roubená chalupy Nová Ves nad Popelkou. Roubenka k pronájmu Český ráj, Podkrkonoší. Ubytování roubenka Prachovské skály, Jičín. V roubence naleznete prostornou obývací světnici s plně vybaveným kuchyňským koutem (sklokeramická varná deska, pečící trouba, kamna s plotnou, mikrovlnná trouba, lednička, varná konvice), jídelní stolem, krbovými kamny, 1x lůžkem, sedací soupravou (lze rozložit a použít jako 1x přistýlka) a TV. Dále 1 loznice pro 5 osob (jednolůžko je přemístitelné do světnice), která je průchozí do menší společenské místnosti s posezením a stolem. Sociální zařízení tvoří koupelna se sprchovým koutem a WC. K dispozici je i pračka a dětská dřevěná postýlka. Vytápění zajišťují krbová kamna na dřevo a el. přímotopy. K posezení slouží kamenná společenská místnost s krbovými kamny. U roubenky je gril, zahradní houpačka, pískoviště a dětská skluzavka. Svojí polohou je roubenka vhodná pro turisty, cykloturisty i houbaření. V okolí roubené chalupy doporučujeme navštívit především překrásnou přírodu CHKO Český ráj, jehož základními rysy jsou kvádrové pískovce a rozsáhlá skalní města. V okolí najdete řadu zajímavých míst, např. zříceninu hradu Trosky, kde se do dnešního dne dochovaly dvě věže zvané Bába a Panna. Další Vaše kroky můžou vést na nedalekou romantickou zříceninu hradu Frýdštejn nebo na hrad Valdštejn, který se nachází na třech skalních blocích na okraji pískovcového skalního města. Vynechat nemůžete ani známé Bozkovské jeskyně nebo pohádkový hrad Staré Hrady. Na své si na svým toulkách přijdou i cykloturisté, celé okolí je protkáno hustou sítí cyklostezek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu592883

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNová Ves n.Pop.,,kostel
🚶 237 m (3 min)
PoštaNová Ves nad Popelkou
🚶 381 m (5 min)
ObchodCOOP potraviny
🚶 431 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 609 m (7 min)
RestauraceRestaurace Na Klepandě
🚘 4 657 m (5 min)
LékárnaU Lásků
🚘 3 977 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Nová Ves nad Popelkou
🚶 488 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Nová Ves nad Popelkou
🚶 495 m (6 min)
Sportoviště
🚘 3 772 m (5 min)
Hřiště
🚘 7 840 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.