Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 20 m² bez realitkyU Statku, Praha - Horní Měcholupy

Určeno ke spolubydlení
U Statku, Praha - Horní Měcholupy
Měsíční nájemné10 000 Kč


Nabízím pronájem únor - červen 2010 (nebo dle domluvy, možnost změny)pokoje ideálně pro dvě osoby v rodinném domě 5+1. V domě bydlí další 4 studenti, jedná se tedy o spolubydlení. Společné prostory zahrnují velkou kuchyň, obývací pokoj, 2x WC a 2x koupelnu (1x sprchový kout, 1x vana), prádelnu a zahradu. Ke společnému užívání jsou k dispozici klasické kuchyňské spotřebiče + myčka, dále pračka. Možnost parkování.

Cena zahrnuje jak nájem, tak i zálohy na energie a plyn. Dům je vytápěn plynem - vlastní kotel, vaření je také na plyn, vodu ohřívá bojler. Připojení k internetu je možné v celém domě - vlastní síť. Je zde velmi dobré dopravní spojení - 15 min besem na metro A Háje a na metro C Skalka, či 10 min pěšky na vlak, pak je za 15 min v centru, noční doprava je busem 511 z I.P. Pavlova.

Prohlídky jsou možné dle domluvy, kontaktujte mě buď na tel. čísle 723 410 142 nebo mailem na eliska.klaskova@gmail.com,

Four students are looking for housemates who will share one big room (ideal for a couple or two friends) fully furnished in a house in Prague 15 (Horni Mecholupy). The room will be available from January/February until May/June or longer.

The rent is 10 000 CZK per month for both all included. Internet connection available.

The house is 15 min by bus from Skalka (underground line A), 10 min by bus from Haje (line C) and there is a fast connection to the Main railway station (Hlavni nadrazi) by train four times an hour during peak hours.

The house is very big - there are four bedrooms, common living room and kitchen, two bathrooms and garden.

If you are interested please write me for more information.

eliska.klaskova@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu59345
Dispozice5+1
VlastnictvíOstatní
Plocha20
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.