Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 95 m² bez realitkyMoskevská, Praha - Vršovice

Moskevská, Praha - VršoviceVybaveno • Výtah • Garáž
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVOVÁNO - PROHLÍDKY UKONČENY - Nabízíme k prodeji moderní byt 4+kk o celkové rozloze 94,8 m2 (2. patro) v pěkné a žádané lokalitě na rozhraní Vršovic a Michle, na adrese Moskevská 1548/92, pod zalesněným vrchem Bohdalec v novostavbě menšího bytového domu o třech patrech s výtahem. Byt je velmi slunný a nabízí krásný výhled na panorama Prahy. Plně zasklená a zastřešená terasa, s posuvnými bočními skly, vč. markýzy, pak nabízí příjemný výhled do zeleně mezi rodinné domy. Zastínění oken poskytují elektricky ovládané předokenní rolety a plno stínící plisé roletky.

Vchodové bezpečnostní dveře NEXT (4. bezp. třída) s kompaktním ocelovým skeletem poskytují zaručenou ochranu majetku a soukromí. Předsíň (12,1 m2) zajišťuje dostatek úložného prostoru a současně dostatečně odděluje navazující části bytu. Z předsíně se přímo vchází do pokoje 1 (19,2 m2), pokoje 2 (11,8 m2), z obou pokojů je přímý výstup na jihozápadně orientovanou terasu, a dále pak prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (30,3 m2), samostatného WC a koupelny. K pokoji 1 náleží samostatná šatna (3,9 m2). Z obývacího pokoje je dále vstup do pokoje 3 (10,7 m2), ve kterém se kromě vestavěných skříní navíc nachází atypický sprchový plno skleněný kout RAVAK a samostatné umyvadlo se skříňkou. Byt je proto velmi vhodný i pro vícegenerační bydlení či velkou rodinu.

Obývací pokoj a pokoj č. 3 je plně klimatizován (tepelné čerpadlo s profi hybridní invertorovou technologií TOSHIBA Multi Split s chladícím výkonem 7,5 KW, s dostatečnou kapacitou pro snadné napojení dalších vnitřních jednotek). Vnitřní klimatizační jednotky disponují elektrostatickým plasmovým filtrem a ionizátorem vzduchu a předčí tak i ty nejlepší čističky vzduchu a zatočí i s Koronavirem...

Byt se prodává celý kompletně zařízen (nebo dle dohody). Samozřejmostí je prostorná kuchyňská linka s tzv. ostrůvkem, včetně vestavěných spotřebičů Whirpool / IKEA (indukční deska, horkovzdušná trouba, MW trouba, digestoř s přímým odsáváním, lednice s mrazákem s výškou neuvěřitelných 198 cm, myčka). Součástí koupelny je sušička a pračka LG (9 kg!).

Podlahy jsou osazeny plovoucí podlahou pro vysoké zatížení. Koupelna, WC a kuchyňský kout dlažba. V pokoji č. 3 je velmi odolná vinylová podlaha s ohledem na specifika sprchového koutu.

K bytu náleží parkovací stání ve společné garáži a samostatný sklep (4,3 m2). Na patře je současně k dispozici společná místnost pro kočárky, kola apod.

Občanská vybavenost - v blízkosti nákupní centrum Eden, mateřská i základní škola, restaurace, lékaři i banky. Velmi dobré spojení na metro Želivského, Náměstí Míru nebo Florenc, zajišťuje autobus z nedaleké zastávky, spoje jezdí pár minut ke všem linkám.

Blízké okolí poskytuje široký výběr sportovních aktivit, například sportovní areál Hamr. Nájezd na Jižní spojku 3 minuty.

Byt není zatížen hypotékou ani žádnými jinými právy. Cena 8.500.000,- Kč, cena zohledňuje kompletní vybavení bytu nábytkem a spotřebiči a připravenost k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593657
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha95
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.