Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 65 m² bez realitkyŠlikova, Praha - Břevnov

Šlikova, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Největší kancelářský komplex v naší Šlikovce se nachází ve 4.NP. Jde vlastně o jednu menší dvojkancelář (1a a 1b - okna do dvora) a tři větší místnosti v řadě za sebou (2 a, b, c s okny do ulice) o celkové výměře 65 m2. Všechny místnosti jsou po rekonstrukci vymalované a položeny nové koberce.

Oproti jiným kancelářím v objektu zde nájemce získá vlastní toalety na patře (1x dámy a 1x páni), přístup do zasedací místnosti (není součástí výměry) cca 30 m2 a k ní přidružené kuchyňce s linkou a dřezem.

Menší kanceláře s okny do dvora jsou vhodné pro vedení společnosti, kde jedna místnosti může sloužit coby pracovna sekretářky nebo menší konferenční místnost. Z oken této kanceláře je luxusní výhled na celý Břevnov a při dobré viditelnosti až na Ještěd.

Klidná lokalita s dobrou dostupností (banky, pošty, obchody, restaurace) do 1 km a pouze cca 3 minuty od vjezdu do tunelu Blanka (směr Troja) a Strahovského tunelu (směr Jižní spojka). Přímo přes ulici jsou 2 restaurace vhodné pro každodenní obědy nebo obchodní jednání s klienty. Parkování před domem v kombinované (fialové) zóně s parkovacím automatem přímo před vchodem do budovy (pro návštěvníky 30 Kč / hod.)

Cena je uvedena vč. DPH (plátci si mohou DPH odečíst) a obsahuje měsíční nájem a energie, připojení k internetu, 3x týdně úklid kanceláře vč. vynesení odpadků, poštovní schránku, venkovní označení provozovny a tabulku na vnitřní orientační tabuli. Při podpisu nájemní smlouvy se skládá kauce ve výši 1 měsíční platby.

Prohlídky lze domlouvat:

Ing. Ivan Hrubý - správa budovy

Tel.: 605 243 288 nebo eml: pronajem@slikovka.cz

The largest office complex in our Šlikovka is located on the 4th floor. It is actually one smaller double office (1a and 1b - windows facing the courtyard) and three larger rooms in a row behind (2 a, b, c with windows facing the street) with a total area of 65 m2. All the rooms have been renovated, painted and new carpets laid.

Compared to the other offices in the building, the tenant gets here his own toilets on the floor (1x ladies and 1x gentlemen), access to the meeting room (not included in the area) of about 30 m2 and the associated kitchen with a line and sink.

Smaller offices with windows to the courtyard are suitable for company management, where one room can serve as a secretary's office or a smaller conference room. From the windows of this office there is a luxurious view of the whole Břevnov and in good visibility up to Ještěd.

Quiet location with good accessibility (banks, post offices, shops, restaurants) within 1 km and only about 3 minutes from the entrance to the Blanka tunnel (direction Troja) and Strahov tunnel (direction Jižní spojka). Directly across the street are 2 restaurants suitable for daily lunches or business meetings with clients. Parking in front of the building in a combined (purple) zone with a parking meter directly in front of the entrance (for visitors 30 CZK / hour).

Price is incl. VAT (payers can deduct VAT) and includes monthly rent and utilities, internet connection, office cleaning 3 times a week including rubbish removal, mailbox, outdoor signage and a sign on the indoor orientation board. A security deposit of 1 month's payment is due upon signing the lease.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593769
Dostupné od3. 2. 2020
Plocha kanceláře65
Podlaží4

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMarjánka
🚶 203 m (2 min)
PoštaPraha 69
🚘 1 148 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 165 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 537 m (6 min)
RestauraceU mystické dámy
🚶 66 m (1 min)
LékárnaBřevnovská lékárna
🚶 342 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Marjánka
🚶 262 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílkova
🚶 522 m (6 min)
SportovištěT.J. Sokol Břevnov-Hradčany
🚶 249 m (3 min)
Hřiště
🚶 397 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.