Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyTusarova, Praha - Holešovice

Tusarova, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme k DLOUHODOBÉMU pronájmu komfortní bydlení v centru Prahy. Kompletně zrekonstruovaný, moderně vybavený byt. Byt je 2+kk s malou úklidovou místností, 45 m2 v ulici Tusarova 56, Praha 7. Nachází se v přízemí domu a může využívat vnitroblok-prostorný dvůr - cca 100 m2– např. pro venkovní sezení/grilování. Velký pokoj má architektem navržené, na míru zbudované patro, kde je velká postel. Vybavení – viz fotografie – přes jednu stěnu úložné prostory + ještě další velká šatní skříň. Rozkládací sedačka, křeslo, pracovní stůl se židlí. V kuchyňské koutě je lednice s mrazákem, zabudovaná mikrovlná trouba, elektrický sporák se sklokeramickou deskou, troubou a digestoří, barový pult se dvěmi barovými stoličkami. V koupelně je sprchový kout. Toaleta je umístěna v oddělené místnosti, kde je i pračka. V bytě se nekouří, bez domácích zvířat.

V okolí bytu je výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost (2 tram zastávky od metro trasa C – Vltavská nebo 2 tram zastávky od metro trasa B – Palmovka), mateřské a střední školy, Lékařský dům, Pražská tržnice, ALZA, MALL, obchody, supermarkety, tenisové kurty, fitness centra a golfové hřiště, kulturní vyžití - Jatka 78, La Fabrika, Rock Opera, hudební kluby - Mecca, District7, 1 min od restaurací La Cucina, PRU58 a od design centra Vnitroblock, 10 minut od centra současného umění DOX, 5min chůze od restaurace SaSaZu, bytového komplexu Prague Marina. V bytě jsou přípojka na TV, internet a pevnou tel. linku-cena za internet JE zahrnuta v nájmu. Nájem 14 000Kč + služby cca 3 500 Kč (3 000 Kč elektřina, 500 Kč/měsíc/osoba poplatky domu – voda/popelnice). Kauce 35 000 Kč-může být zaplacena ve 2 splátkách. Byt je k nastěhování IHNED.

We are offering a comfortable living for LONG-TERM rent - a furnished and stylishly equipped apartment 2+kk and small room with toilet and washing machine - sized 45 m2 sqm, ground floor, personal ownership, street Tusarova 56, Prague 7 in a very attractive locality of Prague 7 (very close to city centre). Flat can use space of inner yard approx. 100 m2 for e.g. outdoor sitting/grill. The main room has “built-in floor” designed by architect with big bed. Furthermore there is a big 2 piece suite which can be unfolded to bed, desk wih chair, large wardrobes, TV. Kitchen is equipped with an oven, a large fridge with a freezer, built-in microwave, a ceramic range cooker, a chimney hood. Furthermore, there is a bathroom including a shower. In a separate room there is WC and a washing machine. Other furnishing – see photos.

There is a very good transport connection to the centre (2 tram stops from metro line C „Vltavská“ or 2 tram stops from metro line B „Palmovka“). Excellent civic amenities (nursery schools, grammar schools, ALZA, Mall, Prague big farmer’s centre-Pražská tržnice, culture area - new cirque Jatka 78, theatre La Fabrika, musicals - Rock Opera, music clubs - Mecca, District7,1min from La Cucina, PRU58 restaurant and design center Vnitroblock, DOX, Medical centre, supermarkets, many shops, golf courts, Fitness centre, tennis courts, Prague Marina complex). Rent: 14 000 CZK + utilities cca 3 500CZK (3 000CZK electricity and 500 CZK/month/person service fee-water, garbage). Price for internet connection is included in rental fee. Deposit of 35 000 CZK-can be paid in 2 instalments. The flat is available IMMEDIATELY.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593773
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 100 m²
Terasa
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDManiny
🚶 210 m (3 min)
PoštaPraha 74
🚶 567 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 117 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 290 m (3 min)
RestauracePuccelini
🚶 35 m (0 min)
LékárnaNa Maninách
🚶 227 m (3 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 429 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 391 m (5 min)
SportovištěSquash Holešovice
🚶 148 m (2 min)
Hřiště
🚶 306 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.