Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyLangrova, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Langrova, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabízíme moderní, zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví, který se nachází v přízemí cihlového domu, je zateplený a má plastová okna.

Byt se nachází v klidné oblasti městské části Brno-Slatina, na ulici Langrova. Výměra bytu činí 32,4 m2, přičemž v současnosti je dispozičně řešen jako garsoniéra, tedy 1+KK (viz nákres). K bytu náleží samostatná místnost o velikosti 7,3 m2, doposud vedena jako nebytový prostor - sklep, přičemž ta nabízí potenciál pro případné stavební úpravy.

V bytě se nachází plně vybavená kuchyňská linka, koupelna se sprchovým koutem, pračkou a WC. Vytápění a ohřev vody v bytě zajišťuje úsporný plynový kotel, teplota se reguluje termostatem na požadovanou teplotu.

Obývací pokoj, který je spojen s kuchyní, je opatřen velkým trojkřídlým oknem orientovaným na jihovýchod, které zajišťuje slunnost pokoje po celý den, zároveň je od tohoto okna dostatečná vzdálenost od dalších bytových domů, chodníku či komunikace, tak aby byla zaručena intimita potřebná pro pohodové bydlení.

Průkaz energetické náročnosti budovy je k dispozici, dům je řazen do kategorie D. I přes tento fakt jsou jednou z nesporných výhod bytu velmi nízké provozní náklady:

• Zálohy SVJ( náklady na správu domu, studenou vodu a další admin. poplatky) - cca 1.307,- Kč/měsíc,

• záloha na elektřinu - cca 240,- Kč/měsíc,

• záloha za plyn pak cca 430,- Kč/měsíc.

• V domě poskytují internetové připojení společnosti UPC a Netbox.

Okolí bytového domu se vyznačuje výbornou sociální vybaveností, klidným prostředím, skvělou dopravní dostupností (jak automobilovou, tak MHD) a bezproblémovým parkováním.

V blízkosti domu je dětské hřiště - 1 min, dětský park - 2 min, lékař - 3 min, dům dětí a mládeže - 3 min, obchod - 4 min, zastávka MHD 4 min. Poloha bytu umožňuje dopravu do centra Brna do 15 minut jízdy autem i MHD.

Byt je k dispozici k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593853
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha39
Dostupné od5. 2. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.