Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 600 m² bez realitky408, Štítary - Štítary na Moravě, Jihomoravský kraj

408, Štítary - Štítary na Moravě, Jihomoravský krajVybaveno • Garáž
Cena11 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 618 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


RK PROSÍM NEVOLAT, NEMÁME ZÁJEM O SPOLUPRÁCI !!!!!!

Prodej jedinečného rodinného domu, firemního nebo klubového sídla s mimořádným oázou soukromí. V objektu se nacházejí 2 rodinné domy se 6 apartmány , které jsou v provozu celoročně, další dva apartmány je možné lehce vybudovat. Celý objekt poskytuje naprosté soukromí a je obklopen ojedinělou luxusní zahradou

Vnitřní uspořádání je promyšlené a velkorysé k využití a zároveň k zachování soukromí k nerušenému bydlení majitelů, správců. Pro ně je tam velkoryse řešený byt 3+1 s krbem , který se nabízí s vybavením, tak jako celý areál. Použité materiály jsou v nejvyšší kvalitě. V domě najdeme prostorné kryté parkovací stání, technické zázemí,uzamykatelná kolárna, nadstandardní zahrada , bazén, sauna, venkovní sprcha, vodoteč, uměle zavlažování květin, celoplošné osvětlení zahrady, vlastní vrt, který zaručuje dostatek vody. Na zahradě,jsou pergoly, posezení, grily, ohniště. Všech 6 apartmánu je plně vybaveno, včetně kuchyňských linek, soc, zařízení.

Celý areál je umístěný ve strategický velmi dobrém místě cca v dochozi vzdálenosti u Vranovské pláže a kousek od Znojma.

Celý areál je velmi dobře zavedený, má má vysokou ziskovost, stálou klientelu. Majitelé předají v případě zájmu veškeré kontakty, objednávky na ubytování na tento rok, včetně webových stránek atd. Cenu a veškeré info Vám rád sdělím na tel 737327027, 733356073 Klusová.

Anebo pošlete kontakt, zavolám zpět

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594080
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 3. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní
RizikaPrověřit »
Plocha600
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 800
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.