Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 1+1 • 31 m² bez realitkychatová oblast Hůrka, Planá nad Lužnicí - Planá nad Lužnicí, Jihočeský kraj

chatová oblast Hůrka, Planá nad Lužnicí - Planá nad Lužnicí, Jihočeský kraj
Cena385 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 633 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám chatu na velmi pěkném klidném a slunném místě u řeky Lužnice nedaleko obce Doubí u Tábora (Planá nad Lužnicí 10km od Tábora, chatová oblast Hůrka). Jedná se o typovou dřevěnou chatu s podkrovím na zděnné podezdívce. Součástí chaty je prostorná veranda. Chata stojící na vlastním pozemku o výměře 31m2 byla z větší části zrekonstruována po povodních 2003 (nový zděný komín, nová plechová střecha, podkroví zatepleno a obloženo palubkami, v přízemí nově obloženo sádrokartonem, opravena podezdívka a položena nová dřevěná podlaha). Pro dlouhodobější pobyt je však ještě nutné provédst dílčí úpravy menšího rozsahu. Chata je elektrifikována. Voda není zavedena (je zde ale možnost brát z místních studánek). Dostupnost osobním autem až na místo je bezproblémová. Chata je pro své umístění (20m od řeky) velmi vhodná pro rybáře či manuálně zručného člověka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu59418
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha31
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.