Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 100 m² bez realitkyMaršov, Maršov - Maršov u Veverské Bítýšky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Maršov, Maršov - Maršov u Veverské Bítýšky, Jihomoravský kraj
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 743 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Z důvodu změny životní situace prodávám samostatně stojící rodinný dům určený k celkové rekonstrukci, lze využít také jako stavební pozemek. Dům mám v osobním vlastnictví, prodej je možný ihned.

Jedná se o stavbu v nádherné přírodní lokalitě Údolí Bílého potoka v obci Maršov vzdálené 20 km od Brna a 6 km od Veverské Bitýšky. Dům se nachází v klidné části uprostřed obce ve staré zastavbě.

Rodinný dům je postaven ze smíšeného zdiva (původní stavba z nepálených cihel a kamene, přístavba cihlová). Je připojen obecní vodovod, elektřina v současnosti odpojena (lze bez obtíží připojit). Odpad je sveden do septiku, budoucí napojení na kanalizaci je k dispozici hned před domem. Za hlavní stavbou se nachází zachovalá stodola, která může být součástí zajímavého architektonického záměru. Ze stodoly je přístupný původní kamenný sklep s klenutým stropem.

Stavba stojí na mírně svažitém pozemku se vzrostlými ovocnými stromy (jabloně, švestky, ořechy). K domu náleží také malá předzahrádka a dvůr.

V obci je k dispozici hostinec, obchod s potravinami, Mateřská škola. Základní škola je v 1 km vzdálených Lažánkách. V blízkém okolí stojí za zmínku přírodní maršovské jezírko vhodné ke koupání nebo oblíbený turistický cíl Šmelcovna.

Jednám přímo se zájemci o koupi, nepřeji si být kontaktován realitními kancelářemi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594467
Dispozice3+1
Plocha pozemku888
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
Dostupné od8. 2. 2020
StavŠpatný
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.