Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNa Jíkalce, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Na Jíkalce, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 800 Kč

+ Poplatky za služby750 Kč
+ Vratná kauce21 600 Kč


Nabízím k pronájmu zcela nový moderní byt se zahradou v širším centru Plzně (10 minut pěšky) na Jižním Předměstí v ulici Na Jíkalce v přízemí malého činžovního bytového domu s výhledem do zahrady. Byt je vybudovaný z kvalitních materiálů s ohledem na maximální úsporu energií a čeká na svého prvního nájemníka. Skládá se z velké obytné místnosti s kuchyňskou linkou s troubou a elektrickou varnou deskou, světlou ložnicí, ze které je přístup do prostorné šatny, kde je i přípojka na pračku. V moderní koupelně se nachází sprchový kout, toaleta a koupelnový topný žebřík. K bytu je možné využívat velkou zahradu k posezení s přáteli, grilování atp., která projde kultivací. K bytu budou k dispozici sklepní prostory. Všechna okna jsou situována do zahrady, které zaručují absolutní klid.

Vřele doporučuji vzhledem ke skvělé dispozici bytu, příznivé poloze bytu v tiché a klidné ulici v centru města a přesto v blízkosti přírody a řeky k procházkám . V místě je veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost MHD.

Nájem 10.800 Kč + zálohy na energie 750 Kč/osoba (zahrnují vodu, svoz odpadu, elektrickou energii společných prostor). Nájemce si na sebe převádí platby plynu (nový kotel BOSCH) a elektřinu.

Kauce činí 2 měsíční nájmy - 21.600 Kč.

Pouze přímí zájemci, NE realitní kanceláře. Pro bližší informace mě kontaktujte na adam.jares@centrum.cz

I offer a brand new apartment including garden close to the city centre (10 minutes-walk) in an upper ground floor with a view into the garden. The flat is built from modern and high quality materials with focus on energy efficiency. It consists of big living room with modern kitchen, from the bedroom you can reach useful technical and storing room with connection for washing machine. In the bath you can find a modern shower, toilet and bathroom heating. You can use a big garden for sitting with friends, barbecue or gardening. In the cellar a storing place will be available. All windows are directed to the garden which guaranties absolute silence.

Well recommended thanks to perfect shape of the flat, great location in the city centre but close to the nature and walks along the river, perfect connection with public transport.

Rent 10.800 Kč + deposit 750 Kč/per person for energy (water, waste, electricity in the corridor). The tenant pays own electricity and gas for heating by himself.

Refundable deposit 2 rents - 21.600 Kč.

Contact me for more information adam.jares@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594543
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 4. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.