Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 32 m² bez realitkyTopolová, Praha - Záběhlice

Topolová, Praha - ZáběhliceVýtah
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme atypicky řešenou garsoniéru na Zahradním Městě. Byt se nachází v panelovém domě s výtahy v 7. patře. Klidná lokalita nabízející veškerou občanskou vybavenost - obchod Albert hned pod panelákem, banka, lékárna, 10 min pěšky poliklinika Zahradní Město, cca 7min vzdálené obchodní centrum Vivo! Hostivař se všemi službami. Autobusová zastávka se nachází také hned před panelovým domem (linky 138, 101, 195) - směr Skalka cca 5min. Dále se cca 5min daleko nachází tramvajová zastávka (linka 22 a 26) - cca 22min na I.P.Pavlova.

Byt je světlý, má veškeré vybavení - pračka, lednice, trouba se sklokeramickou deskou, postel s matracemi, skříně, gauč, jídelní stůl se židlemi. Je zde prostorný záchod (možnost uložení některých věcí) a ohromná koupelna s otevřeným sprchovým koutem.V bytě je plovoucí podlaha, topení dálkové, elektrická varná deska.

Jsou zde měsíční nízké náklady - poplatky se platí vždy ke každému 15. dni kalendářního měsíce (3000 Kč) plus 500 Kč za ultra rychlý internet UPC - tedy dohromady 3,5 tis. - přeplatky se účtují až cca v červenci - vrací se poměrně dost peněz.

Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Bydlení je ideální pro páry. Pouze pro nekuřáky a bez domácích zvířat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594546
DispoziceGarsoniéra
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha32
Dostupné od29. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.