Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 180 m² bez realitkyEliášova, Praha - Bubeneč

Rezervováno
Eliášova, Praha - BubenečMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 10 m²
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby790 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronájem přímo od majitele. Prosím o kontaktování skrze formulář v inzerátu. Během dne pracuji a není v mých silách přijímat všechny hovory. Děkuji za pochopení.

Nabízím k dlouhodobému pronájmu světlý podkrovní byt v Praze 6, Bubeneč. Byt má JV orientaci oken a nachází se ve 4. patře s výtahem. Je po částečné rekonstrukci. O celkové výměře 180 m čtverečních. K bytu náleží sklep 10m čtverečních. Parkování možno před domem (příčné/kolmé stání), modrá zóna.

Byt je zařízen jen částečně a Vy si tak můžete interiér doladit podle svého stylu (fotografie zobrazují původní vybavení bytu). Kuchyňská linka je ve tvaru L, ve vysokém lesku vínově červené barvy - v kombinaci se světle šedými pracovními deskami a nerez ledničkou zn.Samsung. Kuchyně dále disponuje nerez plynovým sporákem a elektrickou troubou. Kuchyň je umístěna v samostatné místnosti se dvěma okny a do kuchyně se vejde jídelní stůl běžné velikosti. Z kuchyně je dále volný průchod do prostorného obývacího pokoje. Koupelna disponuje rohovou vanou a umyvadlem s praktickými skříněmi. V koupelně je umístěn nový plynový kotel, který zajišťuje ohřev TUV a vytápění bytu. Toaleta je v samostatné místnosti. V hlavní ložnici je velká šatní skříň se spoustou úložného prostoru. Další prostor vám poskytne navazující komora, která může sloužit jako šatna/úložiště sezonního oblečení.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost (200m od stanice metra A - Hradčanská, a stejnojmenné zastávky tramvaje i busu). Během pár minut se dostanete do parku Stromovka, s cestičkami a dětským hřištěm. V okolí je množství restaurací a kaváren.

K ceně: Byt je slunný a kvalitně zateplený - měsíční poplatky za plyn aktuálně činí 2000Kč. Poplatky za elektřinu taktéž 2000 Kč. Zálohy za služby vč. pojištění domácnosti činí 790 Kč. + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka. Celkově za služby s energiemi tedy 4790 Kč. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné a vratnou kauci ve výši 1,5 měsíční platby.

V reakci na tento inzerát prosím uvádějte nutné základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Během dne pracuji a neodpovídám na telefonáty - kontaktujte mě prosím písemně skrze formulář zde v inzerátu. Na prohlídku bytu preferuji osobní kontakt. Byt je vhodný především pro manželský/partnerský pár/ rodinu s dětmi. Děkujeme.

K dispozici od 12. 6. 2023.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594561
Dispozice4+1
Dostupné od12. 6. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 10 m²
MHD 1 minuta pěšky
Bezbariérový přístup
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadnice Praha 6
🚶 69 m (1 min)
PoštaPraha 6
🚶 614 m (7 min)
ObchodOregano byliny
🚶 98 m (1 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 313 m (4 min)
RestauraceEl Wood & Mr. Steak
🚶 77 m (1 min)
LékárnaBruska
🚶 330 m (4 min)
ŠkolaJazyková škola Arabesque
🚶 230 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 503 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Praha Dejvice I.
🚶 283 m (3 min)
Hřiště
🚶 217 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.