Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyProvaznická, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Provaznická, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 906 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


BYT 67m2

3+KK se šatnou a novou prosklenou lodžií v OSVL

REALITKY a MAKLÉŘI NEVOLAT!!

Misto, kde chcete žít!

Prosluněný a charismatický byt 3+KK s prosklenou lodžií a praktickou šatnou v příjemném prostředí plném zeleně v Hrabůvce. Byt si vás získá. Je zaplaven světlem a slunce do něj svítí hned ze tří světových stran. Denní světlo je dokonce i v koupelně. Pokoje jsou prostorné a celá dispozice velmi praktická, vzdušná a otevřená. Byt má dostatek úložných prostor, ať již v podobě šatny, vestavěné skříně či 2 uzamykatelných sklepů. Pohodu a relax naleznete nejen v letních měsících na nové prosklené/plně otevíratelné lodžii (4,5m). Byt prošel v roce 2013 celkovou rekonstrukcí, je zde kompletně nová elektroinstalace včetně rozvaděče a rozvody vody a odpadů v plastu. Část vybavení na základě domluvy je možné zanechat v bytě.

POKOJE

KOUPELNA - je zděná, s vanou a toaletou v jedné prostorné místnosti. Obklady jsou matné, velkoformátové, velmi odolné a minimalistické. Součástí vybavení koupelny je vestavěná skříňka pod umyvadlem a prostorná toaletní skříň.

ŠATNA - zde je prostorný policový systém a drátěné koše s velkou skladovací kapacitou.

KUCHYNĚ S JÍDELNOU

Kuchyně má okna dvě světové strany, je velmi světlá a prostorná. Linka je zánovní, matná bílá, vybavena vestavěnou troubou, varnou deskou a lednicí. Je zde prostor pro umístění pračky a sušičky a mnoho úložného prostoru.

OBÝVACÍ POKOJ

Obývací pokoj je srdcem celého bytu, je prosluněný a svítí zde ranní východní slunce. Je velmi prostorný a vzdušný.

LOŽNICE

Ložnice je orientována na jihovýchod. Opět zaplavena dostatkem světla. Pohodlně se zde vejde velká manželská postel a další úložně prostory. V ložnici je velká vestavěná skříň, která v bytě zůstane.

DŮM

Dům, kde se byt nachází je cihlový a zcela zrevitalizovaný. Střecha je zaizolovaná a zateplená, dům je kompletně zateplen a má novou fasádu. Společné prostory jsou nadstandardně udržované včetně úklidové služby. V domě je přiveden vysokorychlostní internet a kabelová televize.

LOKALITA

Hrabůvka a především lokalita, kde se dům nachází je velmi klidná a příjemná. Je zde hodně zeleně a nadstandardní dopravní dostupnost i občanská vybavenost. V bezprostřední blízkosti domu naleznete hned několik škol a školek, poštu, 2 autobusové a 2 tramvajové zastávky, restaurace, drogerii, samoobsluhu, vinotéku, dětská hřiště, polikliniku a mnoho dalšího.

NASTĚHOVÁNÍ

Nastěhování bude možné v dubnu/květnu 2020 /finalizujeme stavbu rodinného domu/, máme tak dostatek času na zařízené všech administrativních postupů nutných pro prodej a převod bytu bez stresu a spěchu.

FINANCOVÁNÍ

Dům je v osobním vlastnictví a je možné jej hradit hypotékou. Samozřejmě uvítáme také platbu z vlastních zdrojů.

KONTAKT A PROHLÍDKY

Máme malé děti a jsme poměrně zaneprázdněni. Prosím pokud náhodou nebereme telefon, ozveme se zpět. Rádi vás přivítáme na prohlídce v předem domluvený čas. Těšíme se na vás.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594629
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha67
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.