Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyV Olšinách, Praha - Strašnice

V Olšinách, Praha - StrašniceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt s dispozicí 1+kk o podlahové ploše 37 m2 v 1. patře v menším zděném bytovém domě (Praha – Strašnice). Byt je orientován na jih s výhledem do zahrady. Dům je ve svahu, pocitově se tak byt nachází jako v 2.NP. Byt se skládá ze vstupní chodby pokoje s kuchyňskou linkou, koupelnou, samostatného WC a šatny. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou. Součástí kuchyně je myčka, samostatná je mikrovlnka a lednice s mrazákem. Byt je plně vybaven, ihned k nastěhování. Je zde internetové připojení a zásuvka na TV (poplatek za TV je již placen). Celková cena pronájmu je 14 000, - Kč (nájemné + poplatky) .Byt je vytápěn ústředním topením a ohřev vody je řešen bojlerem. Byt je v hodný pro jednu osobu, nekuřáka, bez domácích mazlíčků. Dům má 16 bytů, je velmi dobře udržovaný a vlastníci vyžadují dodržování klidu v domě. Depozit činí 10 000, - Kč.

Byt má výbornou dostupnost MHD do centra a v okolí je kompletní občanská vybavenost. Vzdálenost centra do 15 min tramvají, na stanici metra Strašnická 5 min. Byt nemá parkovací místo, ale v blízkosti je hlídané parkoviště i dostatek parkovacích míst.

Modern single apartment (completely renovated in 2020) with a southern orientation overlooking the garden. The apartment consists of an entrance room, one room with kitchen and living room, bathroom, separate toilet and pantry. The bathroom has a shower, sink and washing machine. The kitchen has a dishwasher, separate microwave and refrigerator with freezer. The apartment is fully furnished, suitable for moving in immediately. There is an internet connection and a TV socket (TV fees already paid). The total price is CZK 14,000 (rent + services). The apartment is heated by central heating, hot water is heated by a boiler. The apartment is located in a house of 16 residential units. The house is clean and well maintained. The apartment is suitable for singles, non-smoker, without pets. A deposit of 10 000, Kč as a deposit are due when the rental agreement is signed.

The apartment does not have an allocated parking space, but there are local parking spaces around the building. A tram station is in walking distance to the apartment. You can reach the city center by tram in about 15 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595259
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 230 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 203 m (2 min)
PoštaPraha 105
🚶 320 m (4 min)
Obchod
🚶 248 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 61 m (1 min)
RestauraceStará kotelna
🚶 255 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 325 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Omská
🚶 455 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Vladivostocká
🚶 425 m (5 min)
Sportoviště
🚶 443 m (5 min)
Hřiště
🚶 274 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.