Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitky

Oty Bubeníčka, Praha - UhříněvesMHD 2 minuty pěšky • Terasa

Měsíční nájemné18 500 Kč

Základní nájemné15 500 Kč
Poplatky za energie3 000 Kč
Vratná kauce0 Kč

Nabízím úplně nový, kompletně vybavený byt k dlouhodobému pronájmu včetně veškerého příslušenství 2+kk/L o výměře 49m2, 4.NP novostavby z roku 2019, ulice Oty Bubeníčka, Praha 10 - Uhříněves. Byt je luxusně i kompletně zařízený a výborně dispozičně řešený. Pokoje v bytě jsou neprůchozí s možností vstupu na lodžii z obou pokojů. Je vybaven designovou a praktickou kuchyňskou linkou ve vysokém bílém lesku s vestavěnými spotřebiči (lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, sklo-keramická deska) a dále drobnými spotřebiči (varná konvice, tyčový mixér, odšťavňovač, aj.), včetně nového kompletního příslušenství vybavení kuchyně (nádobí, příbory, hrnce, pánve, naběračky, apod.).

Obývací pokoj je vybaven prostornou rozkládací sedačkou, konferenčním stolkem, kobercem, sedacím vakem a plnohodnotné obývací stěny s prakticky řešeným úložným prostorem a televizí.

V ložnici je umístěna postel, včetně příslušenství (matrace, peřiny, polštáře, povlečením, úložným prostorem prostřednictvím výsuvných zásuvek umístěných pod postelí, dále nočními stolky a lampičkami). V ložnici je k dispozici také 2x velká komoda, vestavěná posuvná skříň s policemi - možností zavěšení na ramínka a v neposlední řadě také velkým zrcadlem.

V předsíni je umístěn botník, zrcadlo, věšák a vstupní bezpečnostní dveře zn. Sapeli.

V komodě je k dispozici také pračka se sušičkou a dále úložným prostorem, žehlicím prknem, žehličkou a vysavačem.

K dispozici je také sklep, v rámci společných prostor kočárkárna a v případě zájmu také uzamykatelné venkovní parkovací stání v blízkosti domu.

Velmi dobrá občanská vybavenost (Billa, restaurace, lékaři, Policie, vlakové nádraží, PID, Aquapalace Čestlice, D1, nákupní zóna Čestlice, Průhonický park, Dendrologická zahrada, aj.).

Volné ihned k nastěhování. BEZ PROVIZE.

Měsíční nájemné 15.500 Kč + 3.000,- poplatky vč. zálohy na energie.

RK nevolejte!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595439
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha49
Dostupné od16. 2. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google