Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitky

Duškova, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah

Měsíční nájemné19 000 Kč

Základní nájemné17 000 Kč
Poplatky za energie2 000 Kč
Vratná kauce20 000 Kč

Nabízím pronájem mezonetového bytu v 6. patře s výtahem. Byt je cihlovém domě v ulici Duškova s výhledem a výbornou dostupností. Tramvajová zastávka Bertramka 1 min., =M= Anděl 5 minut chůzí, nebo jednu zastávku tramvají. V bytě je kompletně vybavená kuchyně s obývacím pokojem, kde je rozkládací gauč, konferenční stolek, jídelní stůl se 4 židlemi, barový pult se 2 židlemi, lednice, mrazák, trouba, mikrovlnka, sklokeramická deska, myčka a digestoř. V ložnici je dvojlůžko, rozkládací křeslo velká šatní skříň. V koupelně je sprchový kout, toaleta, pračka. K bytu patří sklepní kóje, která je vhodná pro uložení kol a dalšího sezónního vybavení (kvalitní zajištění). Možnost pronájmu parkovacího stání ve vedlejším domě za 1500 měsíc. Měsíční poplatky jsou zálohované, vyúčtování je podle spotřeby: VODNÉ A STOČNÉ 500 Kč + ELEKTŘINA 500 Kč + PLYN 1000 Kč.

I offer to a long term rent my duplex apartment on the 6th floor with elevator. The apartment is situated in a block of flats in a brick house in the street Duskova with nice view and excellent connected to public transport. The name od tram stop is Bertramka just behind of the building, Metro (subway) the name Andel is about 5 walk or one tram stop. The apartment has living room altogether and equipped kitchen with sofa bed, coffee table, dinning table with 4 chairs fridge, freezer, oven, microwave, ceramic hob, dishwasher and hood. The bedroom has a double bed, sofa chair. Bathroom with shower, toilet and washing machine. The apartment includes a cellar, which is suitable for storing dormitories and other seasonal equipment. Equipment of the apartment can be arranged with a friendly owner. Monthly fees are backed up, billing is according to consumption: WATER AND SEWAGE 500 CZK + ELECTRICITY 200 CZK + GAS 300 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595447
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 3. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha56
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google