Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyFrancouzská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Francouzská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 500 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný plně zařízený byt 2+1, 61 m² v docházkové vzdálenosti od centra Brna. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí zcela zrekonstruované a revitalizované budově na rychle se rozvíjející ulici Francouzská. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 1,5 m², v domě je možné využít taktéž kolárny/kočárkárny. Možnost také využít parkovací stání ve dvorním traktu domu, kam se dostanete pomocí dálkového ovladače (není zahrnuto v nabídce, pronájem je extra cca 1500 Kč / měsíc).

Byt tvoří vstupní chodba; koupelna s vanou, WC a pračkou; kuchyň s jídelním pultem je vybavena lednicí s mrazákem, vestavěnou troubou, indukční varnou deskou a vestavnou myčkou; prostorný obývací pokoj je vybaven velkou sedačkou, stolkem, skříní a obývací sestavou; v ložnici naleznete dvoulůžkovou postel s nočními stolky, prostornou šatní skříň a 2 komody. Veškeré vybavení je zánovní, používané 2 roky. V bytě se vytápí elektřinou (20 hod. levný tarif) – norskými konvektory Adax s možností wifi dálkového ovládání a sálavými infrapanely. Internet do domu dodává společnost Rywasoft. Vhodné pro 1 pár, nekuřáky, bez domácích zvířat. Bez možnosti přihlášení k trvalému pobytu. Veškeré energie budou převedeny na nájemníka.

V blízkosti naleznete zastávku tramvají č. 5, 9, 3, 11, 4, 2, které vás dopraví do centra na Českou, Malinovského náměstí, Hlavní nádraží, Mendlovo náměstí, Starou osadu atd.

We are offering a fully furnished flat (most items still in warranty) to rent imediatly. Flat is in Francouzska street (10 minutes walking-distance to city center), on the elevated ground-floor in the reconstructed building.

Some parameters to mention: 2+1 (61 m²), storage space next to flat (1,5 m²), shared

room for strollers and bicycles. Internet connectivity provided by is Rywasoft.

Full civic amenities in the vicinity of the building – shops, cafes, restaurants, public transport (tram 5/9/3/11/4/2).

There is also possible to rent outdoor parking space secured by remotely-controlled gate (for extra 1500 Kc / month).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595877
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
Dostupné od19. 2. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.