Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyFrantiška Kadlece, Praha - Libeň

Františka Kadlece, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


KOMPLETNĚ VYBAVENÝ BYT S PIANINEM A BEZPLATNÝM PARKOVÁNÍM

Po dobu mého pobytu v zahraničí přenechám důvěryhodné osobě zrekonstruovaný, útulný byt ve třetím mezipatře cihlového domu s výtahem.

Díky vysokým stropům působí místnosti vzdušně, okna vedou jihozápadním směrem do klidného vnitrobloku se vzrostlými kaštany. Celý byt zařízen prakticky, novými spotřebiči a novým nábytkem (na míru + IKEA + starší renovovaný) s designovými prvky. V bytě zachovány původní dveře a zárubně, v obývacím pokoji původní dřevěná podlaha. Jistě oceníte nová plastová okna se sítěmi proti hmyzu a zatemňovacími roletami. Zařízení bytu představuje koupelnu s vanou a elektrickým bojlerem na ohřev vody, samostatnou toaletu, menší, ale dostačující kuchyňku (bez myčky nádobí), plynový sporák s troubou, ledničku, pračku, plynová kamna, jednolůžkovou kovovou postel, rozkládací dvoulůžkový gauč s úložným prostorem, vestavěné dřevěné patro (o ploše 160x400 cm) a úklidovou komoru, která poslouží třeba jako botník nebo spíž.

V bytě zůstane k dispozici vše dle fotek včetně vybavení kuchyně (spotřebiče, nádobí, příbory), lůžkoviny, vše na praní, sušení a žehlení prádla, úklidové a čisticí prostředky, vysavač, schůdky, štafle, šicí stroj…

Dále můžete využít televizi, mikrosystém na přehrávání hudby a samozřejmě WiFi.

Do tohoto bytu hledám pořádkumilovného podnájemníka se vztahem k hudbě, nekuřáka, bez zvířecích mazlíčků. Ideálně ženu, případně dvě kamarádky či pár. Období pronájmu od prosince 2020 nebo od ledna 2021 na roční smlouvu s možností dalšího prodloužení.

Byt je po rekonstrukci, závady by se tím pádem neměly vyskytovat, přesto vám bude k dispozici non-stop správce, který veškeré problémy týkající se bytu pomůže řešit a zajistí případnou opravu.

Dům rovněž prošel rekonstrukcí – výtah, zateplení fasády, střecha, okna, rozvody elektřiny, stoupačky, schody. Plánuje se malování chodeb a dláždění dvorku.

Parkování před domem bezproblémové (žádné zóny).

V nejbližším okolí: Nemocnice Na Bulovce, Divadlo pod Palmovkou, přírodní památka Prosecké skály, Park Pod Korábem, Thomayerovy sady, bobová dráha, koupaliště Stírka, koupaliště Ládví, fitness centrum, množství hospůdek a restaurací (např. vyhlášená pákistánská Rana), supermarket BILLA, Albert a Kaufland, večerky…

Výborné dopravní spojení: tramvaj 3, 10 a 24, autobus 201 (na Nádraží Holešovice za 7 min.), 166 a 348, noční autobus 905 a 911. Nejbližší stanice metra B – PALMOVKA (7 min.), C – KOBYLISY (5 min.), C – LÁDVÍ (4 min.), C – STŘÍŽKOV (7 min.). Spojení do Dejvic/Podbaba (bus + vlak za 20 min.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595933
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha35
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBulovka
🚶 225 m (3 min)
PoštaPraha 85
🚘 1 324 m (3 min)
Obchod
🚶 85 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 153 m (6 min)
RestauraceU Čerta
🚶 60 m (1 min)
LékárnaU Brány
🚶 366 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Na Korábě
🚶 389 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Na Pěšinách
🚘 1 683 m (5 min)
SportovištěSokol Libeň
🚘 1 447 m (4 min)
Hřiště
🚶 431 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.