Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyU Velkého rybníka, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

U Velkého rybníka, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu nový částečně zařízený byt 1+kk o velikosti 35m2 s balkonem 3m2 v krásné lokalitě na břehu Boleveckého rybníka s panoramatickými výhledy na Bolevák a les. Privátní uzavřený areál s dětským hřištěm a společnými venkovními prostorami. Byt se nachází ve 3NP s výtahem, sklepní koje 3m2. Možnost pronajmout garážové stání. V bezprostřední blízkosti (50m) pláž, rekreační zóna boleveckých rybníků, vycházkové, cyklistické a běžecké trasy, les, 2 restaurace, zastávka MHD před domem, zast. vlaku 200m . Ve 2020 odklon dopravy na novou komunikaci s výborným napojením na severní obchvat Plzně a na dálnici D5.

I am offering for rent a new partly furnished one-bedroom apartment (35sqm) with a balcony (3sqm) and a cellar (3sqm) in a beautiful location on the banks of the Bolevecký pond. Private enclosed area with playground and common outdoor areas. The apartment is located on the 3rd floor with elevator. Possibility to rent a indoor parking place. In the immediate vicinity (50m) beach, recreational zone Bolevec ponds, walking, cycling and cross-country trails, forest, 2 restaurants, bus stop in front of the house, train stop 200m. In 2020 diversion of traffic to the new road with excellent connections to the northern bypass of Pilsen and the D5 motorway.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596052
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha35
Dostupné od17. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.