Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 63 m² bez realitkyHilarova, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Hilarova, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký krajČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Jste studenti a hledáte vhodný byt pro spolubydlení? Jste rodinka, která už se nevejde do 2+1 a ráda by do většího, slunného bytu s nádherným výhledem na Ústí nad Labem v TOP lokalitě? Tak právě pro Vás je k dispozici byt 3+1 se třemi (ano) balkóny v ulici Hilarova (Ústí nad Labem - centrum), ve kterém jsem právě dokončil renovaci.

Byt se skládá ze třech samostaných (neprůchozích) pokojů. V kuchyni je zcela nový kombinovaný plynový sporák s horkovzduchem, péct se Vám bude jedna báseň. Koho nebaví neustálé mytí nádobí, bude mít k dispozici vestavěnou myčku. Kdo je kuřák, může využít balkón u kuchyně, balkón u obýváku nebo třetí balkón u jednoho z dalších pokojů.

V koupelně je dlažba s obkladem. Je vybavena zcela novou předem plněnou pračkou Indesit.

V celém bytě byla zavedena nová elektřina, v mědi. Nemusíte se tak bát vyhoření, nefunkčních zásuvek a padajících pojistek.

Ve všech pokojích a chodbě jsou položena nová zátěžová lina, která izuloují od hluku, jsou snadno udržovatelná a nebudou Vás z nich studět nohy :) Dům má bezbariérový přístup, dva výtahy (osobní i nákladní) a je obydlen trvalými nájemníky.

Za sousedním domem se nachází potraviny Norma, díky kterým odpadá nutnost jezdit pro drobnější nákupy do tři zastávky vzdáleného Albertu na Severní Terasu. V krátké vzdálenosti máte k dispozici Zdravotní středisko Skřivánek, zubaře, základní školu, dvě mateřské školky a pro Vaše zvířecí miláčky veterinu. Do centra dojdete do 10minut, kde máte k dispozici veškeré úřady, školy, restaurace i vlakové nádraží.

K nastěhování obratem. Požaduji dvě kauce a nájem při podpisu smlouvy. Výhodou přímé dohody je to, že ušetříte na provizi realitky.

Nájem 11.000 Kč + zálohy na služby cca 3.000 - 3.500 Kč (záleží na počtu osob, takto odpovídá 3-4 osobám), elektřinu a plyn si přepisuje nájemník na sebe.

Prosím jen vážné zájemce, zaměstnané.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596425
Dispozice3+1
Dostupné od21. 3. 2020
Podlaží8
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.