Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkySrbská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Srbská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Pronájem bytu 1+1 na ul. Srbská v Ostravě - Výškovicích o velikosti 40 m2. Byt se nachází v 6. patře z 10 podlažního panelového domu.

Dům je zateplený, plastová okna, žaluzie. Byt prošel před 2 lety částečnou rekonstrukcí - vyzděné jádro, obklady v koupelně, plovoucí podlahy v kuchyni a předsíni, el. rozvody v celém bytě. V koupelně je vana se sprchovým koutem, její součástí je i toaleta. Byt disponuje kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, po domluvě možno zapůjčit pračku, lednici s mrazákem a jídelní stůl. V ložnici je velká vestavěná skříň.

Velmi pěkná lokalita s dostatkem zeleně, v těsné blízkosti Bělského lesa. Veškerá občanská vybavenost poblíž: zastávka MHD, obchod, pošta atd., vše v docházkové vzdálenosti. Byt je určen maximálně pro dvě nekuřácké osoby, bez domácích zvířat. Dlouhodobý podnájem, bez možnosti trvalého pobytu.

Cena pronájmu: 6.500,-/měsíc. V ceně pronájmu je připojení na internet. Zálohy na služby 2.600,-/měsíc (teplá a studená voda, teplo, elektřina, plyn) - vyúčtování podle reálné spotřeby. Vratná kauce je 17.000,-. Kauci je možné rozdělit na 2 splátky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596504
Dispozice1+1
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží6
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.