Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyNeznašov, Všemyslice - Všemyslice, Jihočeský kraj

Neznašov, Všemyslice - Všemyslice, Jihočeský krajČástečně vybaveno • Výtah
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt který prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2011. Byt je přímo nad soutokem Vltavy a Lužnice a také v blízkosti Týna nad Vltavou kde se nyní vystavela veliká průmyslová zóna. Dále je také v blízkosti JE Temelín. Byt je jako jediný který má svůj vlastní elektrický bojler s tím i 2 tarifní sazbu na elektřinu. Tím velice ušetříte. Měsíční zálohy pro 3 členů rodinu je 3600kc z toho 1800kc fond oprav plus elektrika platil jsem 1500 Kč a za veškeré energie mi vždy vraceli.V předsíni, kuchyni a koupelně je dlažba jinak v celém bytě je lino s motivem dřeva. V celém panelovém domě jdou hotová plastová okna, stoupačky i s odpady, střecha, nové balkony, nové zvonky, schránky a nyní se šetří buď na výtah nebo zateplení. Jinak bydleli jsme tam tříčlenná rodina a bylo to super ohledně nákladů na energie. Pokud budete chtít znát přesné čísla mohu vám zaslat výpisy vyúčtování. Každopádně teď jsme v domku a to je úplně něco jiného. Hlavně hodně pomohla instalace bojleru a tím získání 8 hodin nízkého tarifu, jako v rodinném domě. Za dobu co jsme tam bydleli nám tato výhoda přinesla samé výhody. Byt je situován na jih a sever.

V obci se nachází škola, školka, pošta, hospoda, obchod, zmrzlina přes léto, obecní urad. Pokud by vám to nestačilo tak v Týně nad Vltavou cca 3 km od bytu jsou velké obchoďáky a plno kultury. . Byt prodávám z důvodu nastěhování do domku. Je možné platit hotově i si sjednat hypotéku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596860
Dispozice3+1
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.