Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej kanceláře • 75 m² bez realitkyJaselská, Praha - Bubeneč

Jaselská, Praha - Bubeneč
Cena4 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nebytový prostor ( NP ) – kanceláře o celkové ploše 75,0 m² v 1.podlaží cihlového domu v centru Prahy 6 na rozhraní Dejvic a Bubenče v Jaselské ulici č.p.469. Dispozice NP - chodba 12,0 m², čtyři místnosti 16,5 m², 15,4 m², 14,0 m² a 9,5 m², koupelna se záchodem 2,9 m². Možnost propojení s vedlejším NP o výměře 32,3 m², který je rovněž v prodeji. NP je v družstevním vlastnictví, ale již vymezený jako samostatná jednotka prohlášením vlastníka s možností převodu do osobního vlastnictví. Provozní náklady jsou velmi nízké s ohledem na vytápění vlastním plynovým kotlem a nízkým fondem oprav. V celém NP je rozvedena počítačová síť a zásuvkové rozvody. Dům prochází pravidelnou údržbou a je ve velmi dobrém stavu. Podmínkou prodeje je bezhlučný provoz nebytového prostoru.

Dejvice a Bubeneč jsou jedny z mála bezpečných čtvrtí v Praze s kompletní občanskou vybaveností ( Albert 350 m, Tesco 500 m, Kaufland 1km, místní obchody ).Vzdálenost k metru „A“ Hradčanská 2 minuty, Dejvická 4 minuty. Vlak 2 minuty . Václavské náměstí 5 minut metrem. Divadlo Semafor, Spejbl a Hurvínek 2 minuty.V okolí Královská obora Stromovka, Letná , Pražský hrad – vše do 10 minut pěšky. Letiště autem 15 minut a do komplexu ČVUT pěšky 10 minut. Super poloha.

Volat pouze přímí zájemci. Realitní kanceláře prosím nevolat!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu597015
Dostupné od29. 2. 2020
Plocha kanceláře75
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.