Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 102 m² bez realitkySlavíkova, Praha - Vinohrady

Slavíkova, Praha - VinohradyMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena17 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 75 489 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel nabízí k prodeji zrekonstruovaný byt ve vysokém standardu v domě z 20.let minulého století. Rekonstrukce byla kompletní, dokončení 11/2018. Velmi dobře situovaný, několik kroků od náměstí Jiřího z Poděbrad či vyhledávaného parku Riegrovy sady.

Po vstupu do bytu je k dispozici skříň, ve které naleznete dostatek prostoru pro své věci, ale i pračku se sušičkou a technické zázemí. Pro úschovu věci je pak k dispozici komora se skříňovými dveřmi. Rekonstrukcí a propojením dvou pokojů vznikl více než 50m obytný prostor, kde najdete kuchyni od značky Sykora s vestavěnými spotřebičemi, jídelní kout a v další části pak obývací prostor. Obývací stěna je opět jako většina prvků v bytě na míru, s břidlicovým obkladem lihového krbu. Z kuchyňského prostoru je vstup na malebný balkónek, ideální pro pěstování bylinek apod., z obývacího prostoru pak na větší balkon, skýtající možnost odpočinku především v letním období. Chodbou se pak dostanete do ložnic, tj. dětského pokoje a hlavní ložnice. V ložnici je na míru vestavěný set skříní spolu s masivní postelí. V koupelně je k dispozici zapuštěná podsvícená vana a designový sprchový kout. Vedle pak WC. Obě místnosti s podlahovým topením. V celém bytě je dubová dřevěná podlaha, repasovaná okna (v ložnicích do klidného vnitrobloku pak okna nová).

Vřele doporučuji k osobní prohlídce.

We are offering our newly renovated apartment for sale. The renovation was made with high standard materials and the apartment is located in the house from 1920s. It is very well situated, a few steps from Jiřího z Poděbrad Square or popular Riegrovy sady park.

Entering the apartment you can find a spacious closet that can fit in all your belongings, as well as a washing machine with dryer and technical facilities. A storage room with a cabinet door is also available for storing some stuff or you can have a second bathroom there. Reconstruction and connection of two rooms allow us to create more than 50m of living space, where you will find a kitchen (Sykora brand) with built-in appliances, a dining area and in the next part a living area. The living wall is again, like most elements in the apartment, measure-made by carpenter, with a slate cladding of a fireplace. From the kitchen there is access to a picturesque balcony, ideal for growing herbs, etc., from the living area to a larger balcony, offering the opportunity to relax, especially during summer. The corridor then takes you to the bedrooms, i.e. the children's room and the masters bedroom. The bedroom has a custom built-in wardrobe set along with a solid bed. The bathroom has a recessed backlit bathtub and a designer shower. Next to the bathroom there is a standalone toilet. Both rooms are equipped with underfloor heating. Whole apartment has an oak wooden floor, refurbished windows (in the bedrooms to a quiet courtyard new windows).

We can schedule an appointment to check it.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu597167
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta autem
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiřího z Poděbrad
🚶 519 m (6 min)
PoštaPraha 35
🚶 568 m (7 min)
Obchod
🚶 104 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 637 m (8 min)
RestauraceHanil
🚶 21 m (0 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 253 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 353 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Vozová 5
🚶 264 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 444 m (5 min)
HřištěU Draka
🚶 311 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.