Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitky

Machatého, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno • Balkón

Měsíční nájemné17 000 Kč

Základní nájemné13 000 Kč
Poplatky za energie4 000 Kč
Vratná kauce0 Kč

Nabízíme k pronájmu byt 3+1 s lodžií o celkové výměře 78 m2, který se nacházi v prvním patře pětipatrového panelového domu. Byt je po kompletní rekonstrukci, jsou zde nová plastová okna a podlahy (dlažba, plovoucí podlaha, dřevěná podlaha). Byt je pronajímán částečně zařízený (plně vybavená kuchyň se sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnkou a lednicí), v obývacím pokoji je rozkládací gauč a vestavěná knihovna), dvě neprůchozí ložnice (jedna vybavena manželskou postelí a šatní skříní PAX, druhá nevybavená), Jádro je zděné, koupelna a WC jsou oddělené (v koupelně je pračka). V bytě je také komora (do které se vejdou jizdní kola) a vestavěná spížní skříň. Byt se nachází v těsné blízkosti Prokopského údolí. Tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí směr Smíchovské nádraží (10 min cesty) je vzdálena cca 2 minuty chůze od domu. K nastěhování od 1/2 dubna 2016.

We offer a nice two bedroom flat (78m2) with a balcony, located on the 1 st floof of a five storey block of flats. Flat is completely rebuild and partly furnished (kitchen with steam oven, ceramic cooked hob), plastic windows, new floors, bathroon and toilet are separated. Good accessibility to the city centre. Closest tram stop Chaplinovo namesti (direction to Smíchovské nádraží) is accesible in 2 minutes only. Flat is located in close proximity to Prokopské valley. Charges for electricity and service charge are 4000 CZK. With occupancy since half April.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu59784
Dispozice3+1
Dostupné od18. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha78
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google