Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyDvořákova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský kraj

Dvořákova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský krajVýtah
Cena2 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 288 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný, moderně zrekonstruovaný byt 2+1 v přízemí panelového bytového domu, který prošel kompletní revitalizací (okna, fasáda, střecha, výtah, odpady a vodovodní potrubí, společné prostory). Celková výměra bytu je 62 m², k bytu patří skladová kóje v mezipatře o velikosti 2,5 m². Sousedské vztahy jsou bezproblémové.

Byt se skládá z předsíně (8 m²), koupelny s WC (4 m²), obývacího pokoje (20 m²), kuchyně (12 m²), ložnice nebo dětského pokoje (16 m²). Kuchyň má okno situováno na severovýchod s výhledem do zeleně, pokoje jsou orientovány na jihozápad s výhledem na protější dětské hřiště. Byt prošel v roce 2010 kompletní nákladnou rekonstrukcí včetně změny dispozice kuchyně a koupelny s WC. Na podlahách je v celém bytě položená jednotná dřevěná lamelová podlaha, v koupelně je dlažba s podlahovým vytápěním. V předsíni, koupelně a kuchyni je ve stropě instalováno bodové osvětlení. V rámci rekonstrukce byly instalovány nové rozvody vody a elektřiny, nová koupelna, kuchyňská linka, sádrokartonové stropy a nové štuky na zdech v celém bytě, obložkové zárubně a kvalitní dýhované interiérové dveře. V obývacím pokoji je vybudováno pódium s úložnými prostory a pohodlným dvojlůžkem o rozměru 160x200cm s lamelovými rošty a zdravotní matrací. Byt je vhodný i pro 4-člennou rodinu.

V kuchyni je instalovaná kuchyňská linka zn. Gorenje, která je vybavená pračkou, myčkou, indukční varnou deskou, pečící troubou, mikrovlnnou troubou a vestavěnou lednicí s mrazákem, výkonnou digestoří, mramorová pracovní deska, na míru vyrobený jídelní stůl v dekoru obkladu linky. Součástí bytu jsou rovněž na míru vyrobené vestavěné skříně v předsíni, ložnici, kuchyni a obýváku s posuvnými dveřmi z matného skla. Byt se prodává včetně veškerého vybavení uvedeného na fotkách.

Byt se nachází v ulici Dvořákova v Karlových Varech - Staré Roli přímo naproti dětskému hřišti. V místě je výborná dopravní dostupnost, v těsné blízkosti se nachází základní škola, školka, lidová škola umění, pošta, lékárna, zdravotní středisko i nákupní možnosti (Penny Market, JYSK, KIK). Díky své poloze je byt skvělou volbou pro rodiny s dětmi. Byt je v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598003
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha62
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.