Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 300 m² bez realitkyDubská, Pardubice - Staročernsko, Pardubický kraj

Dubská, Pardubice - Staročernsko, Pardubický krajGaráž
Cena7 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 383 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný dům, který se nachází v Pardubicích v městké části Staročernsko. Nemovitost se nachází na velmi klidném místě, v těsném sousedství dubového lesa. Dům je umístěn tak, že na jeho zahradě budete mít soukromí pro odpočinek, grilovací párty s přáteli, či případný bazén. Celý pozemek čítá 1.736m2, z toho téměř 1.400m2 tvoří zahrada, na kterou je přístup i z příjezdové komunikace.

Rezidence v americkém stylu bydlení Vás překvapí svou prostorností, vše je vzdušné, útulné, pokoje jsou plné přirozeného světla. Každý člen Vaší rodiny si zde jistě najde své místo, kde mu bude dobře. V domě se nachází vstupní hala, na kterou navazuje obývací pokoj, který je spojen s kuchyní a zároveň z něj můžeme vstoupit na terasu. V přízemí je pak dalších pět místnosti, tři komfortní koupelny. Připojená garáž pro dvě auta má další úložný prostor. Podkroví je připraveno na vybudování dalšího pokoje, který by mohl být využit jako kancelář či pokoj pro hosty. Dům má obytnou plochu cca 300m2.

Jedná se o dřevostavbu sendvičového typu, s vrstvou izolace (cca 14cm).

Na zahradě jsou vyvedeny veškeré sítě, včetně kanalizace, a díky přístupu na pozemek je reálné jeho část použít ke stavbě další nemovitosti.

Celý tento dům působí velice příjemně a spolu s rozlehlou zahradou je ideálním místem pro spokojené a komfortní bydlení.

Located next to the oak forest, this one-of-kind, beautiful American wood home is a haven of tranquility and light. The rooms are full of natural light and spacious. The home boasts a sky window in the living room and a sliding glass door that leads to the back garden. The open kitchen leading to the dining area and living room make this home an ideal gathering place for family and friends.

The house has 3 large bedrooms and 3 full bathrooms. The master bedroom has an ensuite which is wheel-chair accessible and the room has its own private door leading to the garden. In addition to the bedrooms, there is a large office as well as a formal dining room.

The attached, two-car garage has additional storage space for all your storage needs. The unfinished loft room has the possibility of being used as another office or guest room with a spacious balcony overlooking the living room.

The large garden which backs up to the forest has many possibilities including the option to build a small cottage. The plumbing has already been installed for anyone wanting to build a mother-in-law cottage separate from the house.

Come see this lovely home for yourself!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598024
Dispozice6+kk
Plocha pozemku1 736
Typ budovyDřevostavba
StáříDo 10 let
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha300
Dostupné od9. 3. 2020
StavNovostavba
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.