Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyPraha - Strašnice

Praha - Strašnice
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zvažujete možnost vlastního bydlení pro jednotlivce, pár, či malou rodinu, případně pořízení investiční nemovitosti? Byt v družstevním vlastnictví (se splacenou anuitou) s dispozicí 2+1 s lodžií přístupnou z bytu . Byt má velikost 55,5 m2 a skládá se ze dvou světlých pokojů a samostatné kuchyně. Nachází se ve 3 patře malého čtyřpatrového domu a nabízí hezké výhledy do zeleně, kolem domu jsou pouze parky a žádné hlučné silnice. K bytu náleží sklep 2 m2, v přízemí je zabezpečená kočárkárna a kolárna. Byt je po rekonstrukci, zděné jádro, jsou zde nové štuky a původní parkety. V předsíni je velká vestavěná skříň. Byt je dobře dispozičně řešený, orientace je na dvě světové strany, jih a sever, a jižní okno je stíněno lodžií: což oceníte zejména v nadcházejících horkých létech.

Nemovitost se nachází 6 minut od zastávky metra Želivského.Dům je zateplen a po celkové rekonstrukci, anuita je zaplacená. V blízkosti je škola, školka, poliklinika, obchody, krásný Malešický park a lesík. Financovat lze hypotečním úvěrem se zástavou na jiné nemovitosti, nebo vlastními finančními prostředky. U tohoto bytu neplatíte daň z nabytí nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598038
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha55
Dostupné od8. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.