Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyMikanova, Praha - Záběhlice

Mikanova, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Nabízím k pronájmu byt 1+kk, 30m2, s parkovacím stáním v suterénu domu, v novostavbě, klidná lokalita Nové Zahradní Město. Dobrá dostupnost veřejnou dopravou (bus, tram, metro Skalka) i autem (Jižní spojka, D1). V sousedství OC Park Hostivař (kino, nákupy, služby). Vedle přírodní památky Meandry Botiče, blízko na hostivařskou přehradu (koupání, bruslení), příjemné možnosti pro vycházky, cyklistiku. Plovoucí podlahy + dlažba, zařízený kuchyňský kout, výtah. Minimální doba pronájmu 12 měsíců, volný od 2/2017.

A nice flat 1+kk to rent, 30m2, in a new built brick house, parking place in the building, a calm area New Zahradni mesto, good connection to the center (bus, tram, metro). Near to shopping mall Park Hostivar (cinema, shopping, services), close to Hostivar dam (swimming, skating). Just beside is natural heritage Meandry Botice. Minimum renting time 12 months. Available from February 2017. Communication in English/Russian possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu59812
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.