Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 54 m² bez realitkyU Prodejny, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

U Prodejny, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 743 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt 3kk o velikosti 58 m2 v žádané lokalitě nízké zástavby v Ostravě Hrabůvce – ulice U Prodejny 1000/3. Byt se nachází ve 4. podlaží z 5 a je po kompletní nákladné rekonstrukci, po které v bytě ještě nikdo nebydlel, navíc se 2letou zárukou na celou rekonstrukci.

Nové vyzděné a zvětšené jádro (koupelna s vanou zvláště a toaleta se závěsným WC typu geberit), nové rozvody vody a odpadů, kompletní nová elektroinstalace v celém bytě včetně rozvodů datových (internetových) kabelů nových vypínačů a zásuvek, snížené stropy v celém bytě s novými bodovými světly se třemi intenzitami svícení, nové interiérové dveře včetně nových obložkových zárubní, nové vchodové dveře, nové štukové omítky v celém bytě, nové plovoucí podlahy v celém bytě (WC a koupelna dlažba), nová kuchyňská linka udělána na míru včetně vestavěné elektrické trouby a varné desky s LED osvětlením pracovní desky, plastová okna se žaluziemi a parapety.

Výhodou jsou také velmi příznivé náklady na bydlení pro 2 osoby činí 3363,-Kč, z toho fond oprav je 800,-Kč. Byt není možné převést do osobního vlastnictví. Obytný dům prošel revitalizací v podobě nové fasády se zateplením, nové střechy a nového vstupního vchodu s poštovními schránkami.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost luxusní restaurace, tenisové kurty, bazén, školka, škola, dětské hřiště, spoustu zeleně. Nedaleko také Bělský les s možností spousty sportovních aktivit, MHD zastávka, bezproblémové parkování u domu. Uvedena cena je konečná bez žádných dalších poplatků, provizí. Pro více informací mne kontaktujte na telefonním čísle 777 867 778.

Jakub Špiller

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598509
Dispozice3+kk
Dostupné od14. 4. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 5 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 470 m (6 min)
PoštaOstrava 46
🚶 686 m (8 min)
ObchodVietnamci
🚶 93 m (1 min)
BankaKB
🚘 1 020 m (3 min)
RestauraceKozlovna U Ježka
🚶 336 m (4 min)
LékárnaBella
🚶 606 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola MUDr. Emílie Lukášové
🚶 472 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 388 m (5 min)
SportovištěTJ Sokol Hrabůvka
🚶 444 m (5 min)
Hřiště
🚶 282 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.