Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 102 m² bez realitkyRákosová, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
Rákosová, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky
Cena7 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 461 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám moderní řadový dům ve Vestci (Praha Západ), Rákosová 486, s velmi nízkými měsíčními náklady. Vhodné i jako investice na pronájem.

Dispozice 3+1, plocha 102 m2. Před domem jsou dvě parkovací stání na vlastním pozemku. Z druhé strany domu je zahrada s dřevěným domkem, kamennou terasou a okrasnými velkými kameny. Pozemek 141 m2. Výhledy - východ a západ.

Dům je postavený roku 2005, po nákladné rekonstrukci interiéru z roku 2015 se zakázkovým luxusním nábytkem a vestavěnými skříněmi. Připojen nový (2016) kondenzační plynový kotel Viessmann určený na topení a ohřev vody.

V přízemí se nachází chodba s vestavěnými skříněmi a samostatné WC. Dále velmi prostorný obývací pokoj s francouzskými okny umožňující vstup na zahradu. Obývací pokoj je vybaven moderní luxusní obývací stěnou. U schodiště se nachází otevřená pracovna s pracovním stolem a skříňkami ve stejném designu jako je kuchyň a obývací pokoj.

Luxusní a moderní kuchyňská linka vybavená spotřebiči - lednice Whirlpool, myčka Bosch, indukční varná deska Siemens, elektrická trouba Bosch, mikrovlnná trouba Bosch, digestoř s dálkovým ovládáním.

V patře je ložnice zařízená postelí (možnost odvézt pryč), kompletně zařízený dětský pokoj s patrovými postelemi a vestavěnými skříněmi. Dětský pokoj je vyzdoben malbou. V chodbě u schodiště se nacházejí vestavné skříně. Koupelna s vanou a WC. Některé stěny v domě malovány benátským štukem, všechny omítky omyvatelné. Velmi prostorná půda s velkým množstvím úložného prostoru.

Parkování před domem na 2 vlastních parkovacích stáních. Objekt je střežen alarmem. Zahrada s prostorem pro posezení, pískovištěm a zakázkovou boudou.

Veškerá občanská vybavenost v místě - hypermarket Albert, pekárna, lékaři v přilehlé Jesenici, školka. Výborné dopravní spojení – 10 minut na dálnici D1 nebo 5 minut na Pražský okruh. Dále 2 minuty chůze na zastávku autobusů - 20 minut na stanici metra "C" Budějovická.

1 NP - WC, chodba, obývací pokoj s kuchyní a otevřenou pracovnou

2 NP - 2x ložnice, 1x koupelna s

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598555
Dispozice3+kk
Plocha pozemku141
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha102
Dostupné od11. 3. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 5 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVestec, Obchodní centrum
🚶 375 m (5 min)
PoštaVestec
🚘 1 024 m (2 min)
Obchod
🚶 359 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 4 406 m (7 min)
RestauracePizza de Lux
🚶 413 m (5 min)
LékárnaLékárna Cedr
🚘 2 576 m (4 min)
Škola
🚘 2 354 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Kamarád
🚘 1 995 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 322 m (4 min)
Hřiště
🚶 494 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.