Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 130 m² bez realitkyHilbertova, Louny - Louny, Ústecký kraj

Hilbertova, Louny - Louny, Ústecký krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o vnitřní řadový rodinný dům stojící v rovinatém terénu v historickém centru města Louny v Hilbertově ulici v těsné blízkosti od Mírového náměstí, stáří domu je několik staletí. Dům je v dobrém stavu, bez statických závad. Kladnou stránkou nemovitosti je také její umístění v centru města, dům lze využít jak k bydlení, tak ke komerčním účelům. Vzdálenost do Prahy cca 50 km. Dříve zde byla provozována pekárna. Cena nemovitosti se skládá z rodinného domu, hospodářské budovy, dvoru a pozemku o celkové ploše 239 m2.

Rodinný dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží a podkroví. Zastavěná plocha domu je cca 130 m2. V přízemí se nachází masivní dřevěná vrata do průjezdu, kde je možnost parkování, WC, technická místnost, dále pak prostorná kuchyň s jídelnou a obývací pokoj, které byly nedávno rekonstruovány.

V prvním nadzemním podlaží se nachází 3 pokoje, kuchyň, koupelna s WC a předsíň.

V podkroví,které prošlo rekonstrukcí jsou 2 prostorné místnosti a vstupní prostor, ve kterém se nachází dřevěné schodiště vedoucí z prvního patra, podlahová plocha podkroví zhruba kopíruje první podlaží.

Podlahy jsou převážně pokryty linoleem, částečně s keramických dlažeb, částečně dřevěné, stěny masivní zděné, omítky hladké, Eurookna do ulice,ostatní plastová, u podkroví střešní, topení ústřední s kotlem na zemní plyn, rozvody teplé a studené vody, v koupelně keramické obklady stěn, WC splachovací, schodiště dřevěná, el. motorový proud, stropy ve sklepě a v přízemí klenuté, ve druhém patře s rovnými podhledy, v podkroví podbití krovu. Krov je sedlový, krytina pálené tašky, oplechování, žlaby a svody, fasáda vápenná, hladká, dům je z části zateplen.

Na dvoře stojí částečně podsklepená vedlejší hospodářská budova, která slouží jako skladovací prostory, domácí dílna a do části byla vestavěna sauna s bazénkem pro ochlazení. Plochou střechu této budovy lze využít jako terasu, na kterou je umožněn vstup ze dvora po dřevěném schodišti, nebo z lávky z druhého podlaží domu. Zastavěná plocha vedlejší stavby je cca 62 m2.

Dům byl několikrát upravován a je v dobrém stavebním stavu bez závažnějších poruch, vyžaduje pouze výměnu části dožitých prvků krátkodobé životnosti. Nemovitost je volná ihned, nemáme zájem o kontakty RK. Kupní cena nezahrnuje daň z nabytí nemovitých věcí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598712
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 4. 2020
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
Plocha pozemku239
Typ budovyOstatní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 4 minuty autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLouny,,aut.nádr.
🚶 679 m (8 min)
PoštaLouny 1
🚶 367 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 338 m (4 min)
BankaČeská spořitelna, Louny
🚶 99 m (1 min)
RestauraceU Žida
🚶 248 m (3 min)
LékárnaU sv. Mikuláše
🚶 230 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Černčice
🚘 3 697 m (9 min)
SportovištěMěstská sportovní hala
🚘 1 543 m (4 min)
Hřiště
🚶 639 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.