Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyBaranova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Baranova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt v osobním vlastnictví se nachází na rozhraní Vinohrad a Žižkova, 3 min. chůze od Flory. Jedná se o krásný funkcionalistický dům se spoustou zachovaných prvků a detailů. Byt je v klasickém uspořádání 1+1 s velkou předsíní, kuchyní a pokojem, příslušenstvím a komorou, je v přízemí s okny do klidné ulice.

V bytě jsou kvalitní parkety, repasovaná původní okna, krásná dlažba originální technologie období první republiky imitující mramor. Interiérové dveře mají nový bezbarvý lak, jsou opatřené původními klikami, kukátky a dalšími detaily. V koupelně jsou skleněné obklady, které lze sundat a znovu použít při ev. rekonstrukci koupelny. Parapety jsou také se skleněným černým obkladem, dále jsou zde stále původní zaoblené obklady při podlaze (místo současných lišt). Zůstaly i různé drobnosti, věšáky na ručníky, keramické tvarovky na mýdlo v rámci obkladu atd. Také v bytě zůstal elektrický sporák Siemens, který byl v době odpojení stále funkční, také z období před válkou.

Byt je celkově velmi příjemný a má velké kouzlo a svůj příběh. Součástí prodeje jsou i elegantní a čistě průzračné skleničky na šampaňské a likéry ze stejného období. K bytu taktéž náleží sbírka poesie podepsaná od V. Nezvala, který v domě bydlel a kterou od něho dostal původní obyvatel bytu.

K dispozici jsou i další skleněné obklady, stejné jako použité v koupelně a na parapetech (k vyzvednutí již bez doplatku.) K bytu dále náleží i sklep (nezapočítaný do plochy). Lze využívat zahradu ve vnitrobloku domu, která je udržovaná a klidná. Poblíž jsou také parky Riegrovy sady a Parukářka.

Elektrické rozvody v bytě byly vyměněny cca před 10 lety, vypínače a zásuvky jsou stylové berker.

V domě již z velké části proběhly různé opravy. Byt je vhodný také jako bezbariérové bydlení, v přízemí domu je kočárkárna (také na kola). Poplatky jsou ve výši 1827 Kč + zálohy na elektřinu 690 Kč.

Byt je ideální pro někoho, kdo má rád tento styl a funkcionalistické detaily. Lze i přetvořit na 2kk, větší pokoj ev. napojit na rozvody koupelny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598859
Dispozice1+1
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha50
Dostupné od14. 3. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadhošťská
🚶 95 m (1 min)
PoštaPraha 31
🚶 428 m (5 min)
Obchod
🚶 69 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 168 m (2 min)
RestauraceU Tří prasátek
🚶 77 m (1 min)
LékárnaBENU Lékárna
🚶 236 m (3 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 545 m (7 min)
Mateřská školaKIDS Company Praha, s.r.o.
🚶 516 m (6 min)
Sportoviště
🚶 796 m (10 min)
Hřiště
🚶 288 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.