Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Plynárny, Praha - Michle

U Plynárny, Praha - MichleMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce19 500 Kč


Částečně zařízený byt 2+kk na Praze 4, o celkové ploše 45,4 m2 + 4,6 m2 lodžie a prostorná terasa 68,8 m2 (venkovní osvětlení, přípojka na vodu), v ulici U Plynárny.

Byt je možné vybavit nábytkem za příplatek 1500,- Kč/měs. K nastěhování ihned.

Stylové bydlení v nově dokončené novostavbě, která je dokonale přizpůsoba soudobému životu. Byt je dispozičně výborně řešený. Velký obývací pokoj propojen s kuchyní, ložnice se vstupem na balkon (orientován na vlastní terasu ve vnitrobloku), koupelna s vanou a toaletou (přípojky na pračku a sušičku) a vstupní hala. Byt se pronajímá s plně vybavenou kuchyňskou linkou Siko (vestavěná lednice, mikrovlnka, myčka, indukční varná deska, digestoř). Možnost pronájmu garážového stání za příplatek 1500,- Kč/měs.

Lokalita: Prémiové bydlení v zeleni v širším centrum Prahy. Výborné je odsud dopravní spojení. Před domem se nachází tramvajová zastávka Plynárna Michle, ze které dojedete linkou číslo 11 nebo 14 za 12 minut na Václavském náměstí. Z Jižní spojky jste u areálu za pouhé 2 minuty jízdy, z dálnice D1 zhruba za 5 minut.

Byt je čerstvě dokončený, a tedy v něm zatím nikdo nebydlel. K nastěhování ihned. Jedná se o dlouhodobý pronájem. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Partly furnished apartment 2 + kk in Prague 4, with a total area of 45.4 m2 + 4.6 m2 balcony and a spacious terrace 68.8 m2 (outdoor lighting, water connection), in the street U Plynárny.

A perfectly designed apartment in a newly completed building adapted to contemporary life.

Large living room connected to the kitchen, bedroom with access to the balcony (oriented to the terrace in the courtyard), bathroom with tub and toilet (connections for washing machine and dryer) and entrance hall. The apartment has a fully equipped kitchen Siko (built-in fridge, microwave, dishwasher, induction hob, hood). An indoor garage parking is available for extra fee of 1500, - CZK / month.

Location: Premium living close to the center of Prague. Excellent transport links: in front of the house there is a tram stop Plynárna Michle, from which you can get on the line No. 11 or 14 and be at Wenceslas Square in 12 minutes. You are just 2 minutes away from the South Link and 5 minutes from the D1.

The apartment is freshly finished, so no one has lived in it yet. Available immediately. Only for a long-term lease. Refundable deposit of one month's rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu599275
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha45
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Předzahrádka 69 m²
Terasa
Garáž
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 282 m (3 min)
PoštaPraha 45
🚶 463 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 601 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 986 m (2 min)
RestauracePizza Hut
🚶 600 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚶 824 m (10 min)
ŠkolaSOU Ohradní
🚶 766 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 539 m (3 min)
SportovištěKurty Montáže
🚶 361 m (4 min)
Hřiště
🚶 563 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.