Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNademlejnská, Praha - Hloubětín

Nademlejnská, Praha - HloubětínMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 2+kk 53 m2 se zahrádkou 73 m2 a s vlastním parkovacím stáním 22 m2 v uzavřeném a střeženém areálu Kejřův park II. Byt s bezpečnostními vstupními dveřmi má prostornou vstupní halu s videotelefonem a vestavěnou skříní, samostatnou šatnu zařízenou jako kancelář, úložnou místnost s pračkou, koupelnu s vanou a s WC, ložnici i obývák s přímým vstupem na zahradu (světlo, voda, elektřina) s dlažbou/trávníkem s výhledem do zeleně. Zahradní nábytek, aku-sekačka, gril. Kuchyň plně vybavená. Francouzská okna mají vnější elektricky ovládané žaluzie. V bytě jsou TV zásuvky a internet. Orientace V/J. Byt je vybaven k okamžitému používání. Oplocený areál je s vlastní recepcí a ostrahou 24/7, s dětskými hřišti, s beachvolejbalem, minigolfem. Výborná občanská vybavenost: školka, škola, supermarket, obchody, služby, fitness, plavecký a sportovní areál Hloubětín s vnitřním a venkovním bazénem se slanou a sladkou vodou, před vjezdem do areálu vede nová cyklostezka. Výborná dostupnost, tramvaj a metro B-Hloubětín. Z areálu je přímý přístup do rozlehlého lesoparku k sportovnímu vyžití, (Hořejší rybník, říčka Rokytka). K nastěhování od 07/2020. Bez domácích mazlíčků, byt je nekuřácký. Cena nájmu 20.000,-Kč + cca 4.000,-Kč zálohy + vratná kauce. Pouze dlouhodobý pronájem.

I offer to rent (long term) a one-bedroom and one-living room modern apartment with a total area of 53 m2, in the hall built-in wardrobe, big mirror, an office room and a chamber with washing machine and a bathroom with washbasin, bathtub with transparent glass screen for shower, hanging toilet. The apartment is fully and newly furnished, including kitchen (cooker, built-in refrigerator/freezer, dishwasher, dishes). The living room has a sofa-bed with full mattress for sleeping, TV, dining table and four chairs. Telephone to main door and the complex reception/Internet/TV connection. On the inside of the windows there are pleated blinds. Quality floating floor and modern design tiles.

The garden is 75 m2.

The apartment is located on the ground floor of very attractive residential area of the complex Kejruv park with nonstop security guards, next to a cycle path and a pond, amongst green vegetation and public indoor and outdoor pools are located within a walking distance.

The tram is about a minute walk away and the metro station Hloubetin is 10 minutes away by foot. There are many stores and restaurant in the immediate vicinity of the station. The immediate proximity of beautiful countryside offers a variety of sports and leisure activities such as jogging, cycling or in-line skating, fishing or walking in the close by nature park.

Rent 20.000 CZK monthly + 4.000 CZK deposit service and energy monthly + refundable deposit.

The apartment can be rented with parking stay close to entry for 1.500 CZK monthly.

Available from 1 April 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu599786
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha53
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Předzahrádka 73 m²
Výtah
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDStarý Hloubětín
🚶 523 m (6 min)
PoštaPraha 94
🚘 1 440 m (4 min)
Obchod
🚶 545 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 440 m (4 min)
RestauraceU dvou smrků
🚶 694 m (8 min)
LékárnaNa Zámečku
🚶 764 m (9 min)
Škola
🚶 752 m (9 min)
Mateřská školacentrum pro postizene deti
🚘 1 840 m (6 min)
Sportoviště
🚶 739 m (9 min)
HřištěParčík u Rokytky
🚶 788 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.