Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyPadovská, Praha - Horní Měcholupy

Padovská, Praha - Horní MěcholupyMHD 5 minut pěšky • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem krásného luxusního bytu 2+kk (48,2 m2) s velkou předzahrádkou (69 m2) nejblíže postavenému k lesoparku v novostavbě z roku 2017 (FINEP). Byt je vybaven kompletně zařízenou kuchyní s vestavěnou chladničkou a mrazákem, kamennou kuchyňskou deskou, troubou, mikrovlnkou, myčkou, indukční varnou deskou a digestoří. Ložnice má vestavěnou skříň, postel s úložným prostorem. Koupelna s vanou a WC, pračkou. Komora má úložný prostor na míru. V bytě je vinylová podlaha. Z oken bytu je přímý výhled do lesoparku u Hostivařské přehrady.

K bytu je již v ceně možnost využití velmi žádaného podzemního garážového stání přímo pod domem. Dále možnost využití kočárkárny (lze i pro kola).

Byt se nachází dvě minuty chůze od autobusových zastávek (Bolevecká a Livornská), autobusem se lze dostat za 10 minut na metro C - Háje či za 15 minut na metro A – Skalka, či na vlakové nádraží Hostivař 8 min/vlakové nádraží Horní Měcholupy. Velmi rychlý přesun bez zácp na výpadovku na Brno (D1, 7 km). Tato lokalita spojuje přírodní plochy s vymoženostmi velkoměsta, obojí máte téměř na dosah ruky. Veškeré služby potřebné ke každodennímu životu jako jsou ZŠ, MŠ, restaurace, vlastní pivovar, lékař, pošta, supermarkety, policejní služebna aj. K dispozici sportovní areály jako tenisové kurty, fotbalové hřiště, beach volejbalové hřiště a 9-ti jamkové golfové hřiště. Bezprostřední blízkost nádherného lesoparku u Hostivařské přehrady vybízí k dlouhým procházkám, jízdě na kole či in-line bruslích či dovádění ve vodě a lanovém centru.

Byt je připraven k nastěhování od května. Je vhodný pro aktivní páry, sportovce, milovníky přírody či páry s dítětem (nádherné procházky s kočárkem). Nepreferujeme vlastníky zvířat a kuřáky.

RK NEVOLAT ANI NEPSAT!!

Nájemní cena: 16 900 Kč/měsíc (včetně žádaného garážového stání hned pod domem)

Poplatky: 2 900 Kč/měsíc

We rent a beautiful luxury apartment 2+kk (48,2 m2) with a big garden (69 m2) in the closest distance from natural park in a new building project Nad Přehradou (FINEP) from 2017. The apartment is completely equipped with kitchen: built-in fridge and freezer, stone worktop, oven, microwave, dish washer, induction hob and fume chamber. The bedroom has a built-in wardrobe, a bed with storage space. A bathroom with tub and toilet has a washing machine. Storage has built-in storage space. The apartment has a vinyl floorThere is a straight view into the natural park Hostivar from the windows.

The renting price includes very demanding parking space in the underground garage under the building. There is also a mutual room near the parking place where you can leave your bike.

The apartment is located only two minutes by walk from bus station (Bolevecka and Livornska), you can get to metro C – Haje in 10 minutes or to metro A – Skalka in 15 minutes by bus or get to train at Nadrazi Hostivar in 8 minutes/train at Nadrazi Horni Mecholupy. If you have a car you can get very quickly to the highway in direction to Brno (D1, 7 km) without any traffic jam. This location combines natural areas with the conveniences of the city that both you have close at your hand. All services you need such as primary schools, nursery, restaurants, home made brewery, GP, post office, supermarkets, police station etc. There are sport areas where you can play tennis, football, volleyball, golf. The natural park Hostivar with the Hostivar damn is suitable for short or long walks, riding on bikes or in-line skates, swimming revel or enjoying rope center.

The apartment is available from May. It is suitable for active couples, sportsmen, nature lovers or couples with a baby.

Rent: 16 900 CZK/month (parking space included)

Fees: 2 900 CZK/month

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600090
Dispozice2+kk
StavNovostavba
Typ budovyOstatní
Užitná plocha48
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Předzahrádka 69 m²
Terasa
Garáž
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDLivornská
🚶 425 m (5 min)
PoštaČeská pošta
🚶 646 m (8 min)
Obchod
🚶 504 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 244 m (3 min)
RestauracePivovar Hostivar 1
🚘 1 801 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 933 m (2 min)
ŠkolaZŠ Nad Přehradou
🚶 563 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Škola hrou
🚶 643 m (8 min)
Sportoviště
🚶 671 m (8 min)
Hřiště
🚶 344 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.