Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyV.P.Čkalova, Praha - Bubeneč

V.P.Čkalova, Praha - Bubeneč
Cena6 580 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 905 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 INVESTICE!! Prodám byt 3+kk (2+1), Praha 6 - Bubeneč/Dejvice, o výměře 82 m2, předposl. (3.) patro. Byt i dům jsou po kompletní rekonstrukci. PŘEVOD DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ PŘÍŠTÍ MĚSÍC. Prosím NE RK!

Byt se nachází 5 min. chůze od stanic Hradčanská (A) a Dejvická (A). Byt má obývací pokoj (26m2) s arkýřem orientovaný do ulice na Z, obytnou kuchyň (24m2) na Z a ložnici (13m2) orientovanou na V do hezkého tichého dvora. Všechny pokoje jsou neprůchozí, přístupné z centrální haly. Dále je zde koupelna, samostatné WC a šatna/komora. V hale jsou šatní skříně a botník na míru. Kuchyň je kompletně vybavená. Nové bezpečnostní vstupní dveře. Byt nemá vlastní balkon, pouze společný balkon (se sousedem) přístupný z centrálního schodiště. Společně s bytem je možné postoupit parkovací stání nacházející se v podzemních garážích 3 min. chůze od domu (4000,- Kč/měsíc - nájem od obce). Byt je po kompletní nákladné rekonstrukci. K bytu patří sklep o rozloze 6m2. Minimální poplatky (cca 1600,- Kč za 2 osoby)- družstvo má ve vlastnictví velké nebytové prostory v suterénu domu (čajovna)a jeden byt 1+1 v přízemí domu. Po převodu budou tyto prostory součástí tzv. společných prostor. Velikost podílu na společných prostorách bude dána velikostí podlahové plochy bytu. Anuita 0. Dům je po rekonstrukci (výtah, střecha, fasáda, schodiště atd.) V červenci-srpnu 2008 bude podán návrh na převod bytu do osobního vlastnictví.

K nastěhování: 1/7/2008

 Beautiful flat (3 rooms) after an expensive reconstruction. 3rd floor, 82m2. Parking in a garage 3 min. walk from the flat. A lovely central location 15 minutes walk from the Prague castle.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6004
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha82
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.