Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyBydžovského, Praha - Malešice

Bydžovského, Praha - Malešice
Cena4 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 345 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 2+1 poblíž Malešického parku hledá majitele. Je orientovaný na dvě světové strany a díky poloze ve 4. patře nabízí velmi pěkný výhled do okolí. Byt je po čerstvé větší rekonstrukci - nové rozvody elektřiny a vody, renovované parkety a zrekonstruované jádro.

Může být ideálním místem pro život mladého páru nebo někoho, kdo je single, vhodný i jako investice (lze pronajímat). Měsíční poplatky jsou velmi nízké (cca 2700 Kč + elektřina).

Hlavní místnost (22,6 m²) je aktuálně zařízena jako obývací pokoj s pracovním koutem, orientace pokoje je na jihovýchod. Menší místnost (13,8 m²), která je nyní zařízena jako ložnice, má okna na severozápad a v létě se nad střechami protějšího domu tyčí vrcholky stromů Malešického parku.

Do kuchyně (8,7 m²) se vchází z chodby a je dost velká i pro jídelní stůl. Kuchyňská linka je zachovalá a plně funkční.

Do všech místností je přístup z chodby, po jejíž celé jedné stěně je velká vestavěná skříň. Koupelna s vanou je po rekonstrukci, k dokončení zbývá pouze výběr skla popř. luxferů do okénka, které do místnosti přináší světlo. Stěny v koupelně jsou připraveny na obklady. Toaleta je oddělená od koupelny. Ano a je tu i sklep (2 m²) a můžete ho vidět :). Byt můžete shlédnout i na:

https://www.youtube.com/watch?v=qBUtRjYmX5A

Dům leží v tiché ulici a lokalita je celkově velmi klidná, 2 minuty chůze od rozlehlého Malešického parku (9 hektarů zeleně s cvičebními prvky, speciálními cvičišti pro psy i vodní kaskádou).

Nad parkem je sportovní areál Hector, který nabízí tenisové kurty, beach volejbal, squash, posilovnu, bowling, saunu a restauraci s dobrou kuchyní. V okolí bytu je dostatek i dalších příjemných restaurací a kaváren, za rohem Lidl a Billa.

V docházkové vzdálenosti je poliklinika, ZŠ, MŠ i městská knihovna, v dosahu také sportovní park Gutovka a Malešický les.

Metro Želivského 5 min, metro Skalka 10 min MHD, takže i v centru Prahy jste za chvíli.

Dům bez výtahu je po celkové rekonstrukci vč. zateplení, výměny stoupaček a nových oken. Je v družstevním vlastnictví, což ušetří kupujícímu cca 160 000 Kč na dani z převodu. Velmi dobře hospodařící družstvo s našetřenými prostředky ve FO. Anuita splacena. PENB - úsporná C.

S financováním případně pomůže náš finanční poradce, který dokáže opravdu hodně. Právní servis zajištěn.

Byt je volný a ihned k nastěhování, je částečně vybavený a ostatní nábytek je možné po dohodě přenechat. V případě dotazů či zájmu o prohlídku volejte nebo pište na kontakt pod inzerátem. Jsem přímý majitel a rád bych zatím vynechal asistenci RK.

Preferuji vážné zájemce, při rychlém jednání dohoda jistá.

Těším se na Vás při prohlídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600493
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha55
Dostupné od27. 3. 2020
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.