Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyEvropská , Praha - Vokovice

Evropská , Praha - VokoviceVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Evropská 676 - Nabízím ke krátkodobému pronájmu byt o velikosti 3+1 (všechny pokoje neprůchozí), 70m2, 2 zasklené lodžie, kompletně zařízený (kabelová TV, Audio věž Sony, internet, pevná linka, myčka, pračka, lednička, mikrovlnka, vybavení kuchyně, nábytek Ikea - dvoulůžko 180x200cm a 160x200cm, obývací stěna, rozkládací sedačka, velká vestavná skříň, komora s úložným systémem). Dům kompletně zateplen, plastová okna, zasklené lodžie. Velmi dobré spojení do centra města - metro "A" Dejvická 10 minut, 13. patro (nejvyšší) - krásný výhled na část Prahy, na Říp a za dobrého počasí je vidět i na Ještěd :o). Nad Šáreckým údolím - dobrá dostupnost do centra a přitom příroda nadosah. Orientace bytu je na severovýchod - odpolední slunce je tedy na druhé straně domu a v bytě je příjemně, ložnice II je orientovaná na sever a je tam na spaní nejpříjemněji. Byt je volný od července 2013. Prohlídka bytu po dohodě. Upřednostňuji dlouhodoboý pronájem. Poplatky nezahrnují spotřebu el. energie. Realitní kanceláře prosím nekontaktovat!!!

Evropska 676 - to rent apartment 3+1 (all rooms are separated), 70m2, 2 glazed balcony, fully furnished (cable TV, Sony Audio Tower, internet, dishwasher, washing machine, refrigerator, microwave, kitchen equipment, furniture, 2 beds - 180x200cm and 160x200cm, sofa, large recessed cupboard, pantry with storage system). House fully insulated, plastic windows, glazed loggia. Very good connection to downtown - Metro "A" Dejvicka 10 minutes, 13 floor (top) - beautiful view of Prague, the Rip and when the weather is good you could see hill Jested: o). Šárka valley - good access to the center and at the same nature within reach. Flat is free from July 2013. Tour an apartment in agreement. I prefer longterm lease agreement. possible discount. Fees do not include the power consumption. energy. Real estate agent not to call please!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu60061
Dispozice3+1
Podlaží13
Plocha70
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.