Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyHabrová, Praha - Žižkov

Habrová, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena6 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 718 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi krásný světlý byt v osobním vlastnictví po nadstandartně zdařilé kompletní rekonstrukci s výhledem na Žižkovskou věž. Byt je dispozičně řešený nově jako 3+kk na adrese Habrová 2642/9, 130 00 Praha 3. Obytné části jsou orientovány na západní světovou stranu a kuchyně na sever. Byt je situován v posledním 8. patře.

Jde o panelový dům, který prošel před 8 lety celkovou rekonstrukcí domu – konkrétně zateplení, nové designové opláštění domu, nové plastové okna, kompletní rozvody, nový osobní výtah 2013 a nový nákladní výtah byl realizován v roce 2019. SVJ není v mínusu, ale v plusových hodnotách aktuální stav nyní zjišťujeme. Dům je čistý a velmi opečovávaný.

Byt prošel v roce 2017 kompletní rekonstrukci - nové elektrorozvody, dále byla zvětšena a upravena dispozice koupelny se zděným jádrem a sprchovým koutem, nově díky tomu vznikl uvnitř bytu nestandartně velký a krásný úložný prostor na chodbě, kde je mimo jiné uložená i pračka. Lze využít např. i pro zaskladnění sezonních věcí kol, případně jiné sportovní potřeby, lyže, kočárek atd.). Rozměry úložného prostoru „niky“ o 3 velkých polic je 140 x 100 x 260 cm. Během rekonstrukce byla upravena i dispozice stěn a propojená kuchyň s obývacím pokojem. V bytě je použita originální marocká dlažba v kuchyni a koupelně. V bytě proběhlo srovnání všech podlah do roviny, podlahové krytina je kvalitní plovoucí podlaha značky Pergo nejvyšší kvality, v pokojích koberec s vysokým chlupem. Na stěnách je natažená sádrová stěrka a výmalba v Duluxových barvách. Součástí bytu je nová kuchyňská linka vybavená spotřebiči: Indukční sklokeram. deska a trouba, zabudovaná lednice s mrazákem a myčka. Dále v bytě zůstává také starší pračka. K bytu náleží sklep 2,5m2 také prošlo rekonstrukci nově bezpečnostní kovové dvěře.

Byt je situován ve velmi klidné lokalitě. V těsné blízkosti centra, veškeré občanské vybavenosti (pošta, Albert, Penny, Kaufland, lékarny, několik MŠ a ZŠ škol a další). Za domem je krásný kus lesa ideální pro horké dny, v pěší dostupnosti krásných procházek po Malešickém parku, Židovské pece, Parukařka, Maleš. Pivovar.) Pro děti v okolí dostatek příležitostí pro sportovní využití, kroužky a návštěvy dětských hřišt pro nejmenší i teenageři. Ideální byt polohou pro rodinu s dětmi. V domě jsou milý sousedé a fungují zde nadstandrtně dobré sousedské vztahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600666
Dispozice3+kk
Dostupné od2. 7. 2020
Podlaží8
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpojovací
🚶 307 m (4 min)
PoštaPraha 34
🚶 681 m (8 min)
ObchodAlbert
🚶 321 m (4 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚘 1 418 m (3 min)
RestauraceOsika
🚶 111 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 577 m (7 min)
ŠkolaMetropolitní Univerzita v Praze
🚘 1 867 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 332 m (4 min)
SportovištěHector
🚶 593 m (7 min)
Hřiště
🚶 190 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.