Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyPujmanové, Praha - Podolí

Pujmanové, Praha - Podolí
Cena5 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 477 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 s lodžií plocha 72m2 v perfektní lokalitě Pankrác. 5 min na metro, na dohled od Pankrác City s výhledem na Pražský hrad. Skvělá lokalita a navíc možnost si vytvořit domov podle vlastních představ. Nabízím k prodeji byt 3+1 v 7.patře modernizovaného panelového domu. Byt je aktuálně ve stavu rekonstrukce hrubé stavby, tedy veškeré původní vybavení bylo odstraněno a odvezeno a v bytě jsou podle renovačního projektu postaveny příčky. Vše ostatní včetně rozvodů a volby materiálů můžete zvolit vy. Osazeny nové vchodové bezpečnostní dveře a plastová okna.Vy zvolíte zda vám víc vyhovuje vana nebo sprchový kout, kolik pokojů chcete mít nebo zda vám vyhovuje otevřený loft. Orientace bytu Východ (dvě ložnice) a Západ (obývák a kuchyň). Jedinečná nabídka v klidné lokalitě která je zároveň novým business centrem Prahy. Realitní makléři nevolejte, děkuji.

Apartment 3 +1 with balcony area of 72 square meters in a perfect location Pankrac for sell. 5 min to metro by walk, within sight of Pankrác City with a view of Prague Castle. Great location plus the possibility to create a home according to your wishes. Offer for sale apartment 3 +1 on the 7th floor of a modernized panel house. The apartment is currently in the state of reconstruction of the shell, so all the original equipment has been removed and the apartment is built according to the renovation project. Everything else, including the distribution and choice of materials, you can decide by own. Fitted with new security entrance doors and plastic windows. Orientation East (two bedrooms) and West (living room and kitchen). Unique offer in a quiet location which is also a new business center of Prague. Real estate agents do not call, thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600904
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha72
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.