Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 35 m² bez realitkySaturnova, Praha - Uhříněves

Rezervováno
Saturnova, Praha - UhříněvesVybaveno • Výtah
Cena2 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 539 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dovolte mi nabídnout Vám udržovaný, světlý byt 1+kk OV v bytovém domě s výtahem. Bytový dům v ulici Saturnova byl zkolaudován v roce 2007. Je cihlové konstrukce, zahrnuje celkem 46 bytových jednotek ve 2 vchodech, má 4 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží (garáž).

Nabízený byt 1+kk je situován ve 3. nadzemním podlaží a sestává z: chodby (2,60 m2), koupelny s WC (4,86 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (20,38 m2) a lodžie (6,28 m2). Sklep (1,31 m2) je umístěn mimo bytovou jednotku (na chodbě).

V případě zájmu je k bytu možné zakoupit garážové stání umístěné v suterénu domu.

Byt má bezpečnostní vstupní dveře zn. NEXT, dostatek úložných prostor a je po nekuřácích. Prostornou lodžii a obývací pokoj odděluje stěna z francouzských oken - díky ní je v interiéru v každou denní hodinu dostatek světla. Převažující orientace oken je západní. Výhodou bytu jsou nízké poplatky - 1610 Kč měsíčně (voda, ohřev vody, teplo, úklid domu, popelnice, fond oprav, správa domu) + elektřina.

K dispozici je videoprohlídka bytu, kterou Vám rád v případě zájmu zašlu.

Byt se prodává zařízený. Tedy s vybavením, nábytkem a spotřebiči, které vidíte na fotografiích (vyjma elektroniky, kuchyňského nádobí a dalších drobných předmětů osobní potřeby). Do bytu se tak můžete ihned po koupi bez větších nákladů nastěhovat nebo ho začít pronajímat. Veškeré vybavení bytu i spotřebiče jsou plně funkční, bez nutných investic.

Nemáte-li o některé vybavení zájem, můžeme zařídit úplné či částečné vyklizení bytu.

Zastávka autobusu Venušina je vzdálena pouhé 4 min (350 m) chůze od domu. Doba jízdy na Háje je 17 minut, ve špičce jezdí autobusy každých 10 minut. V případě potřeby je možné přestoupit na příměstský vlak (linka S9, směr Praha-hlavní nádraží nebo Benešov u Prahy) nebo na celou řadu příměstských autobusových linek ze směru/ve směru Říčany.

V docházkové vzdálenosti (10 minut) se nachází Penny Market. Další obchody (Norma, Billa, v budoucnu Lidl) jsou v Uhříněvsi nebo nedalekých Říčanech (Lidl, Tesco, Billa, Albert). Dále je v Uhříněvsi řada lékařů, několik základních škol a školek, pošta, atd. V Uhříněvsi je i velký výběr restaurací - například Pivovarská restaurace s vlastním minipivovarem je vzdálená pouhých 10 minut chůze od bytu. Přibližně stejně daleko se nachází tenisové a badmintonové kurty s celoročním provozem nebo rybník Vodice navazující na park Prknovka, kam je možné zajít do přírody na procházku nebo si zaběhat. V okolí je také řada cyklostezek.

Většina nabízených 1+kk v okolí je zkolaudována jako ateliér. Námi nabízená jednotka je vedena v KN jako BYT. Nemusíte se obávat získání hypotéky či problémům s uznáním trvalého bydliště. Zároveň máte jistotu, že byt splňuje platné stavební normy.

Realitní kanceláře a realitní makléře žádám, aby mě nekontaktovali. A to ani v případě, že mají "konkrétní zájemce o koupi bytu".

English description available, don't hesitate to ask for it.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601102
Dispozice1+kk
Dostupné od5. 4. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Plocha35
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.