Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 180 m² bez realitkyNa Hrobci, Praha - Nové Město

Na Hrobci, Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné100 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce200 000 Kč


V prvním patře položený velice pěkný byt se 3 ložnicemi, velkým obývákem a jídelnou s výhledem na Vtlavu ideální pro rodinu.

V prvním patře je velmi pěkný a obrovský byt o rozloze 177 m2. Má vysoké stropy přes tři metry a vysoká okna, která nabízejí nádherný výhled do parku a na řeku Vltavu.

Byt je soustředěn kolem velkého obývacího pokoje, ke kterému je připojena plně vybavená kuchyň a jídelna. Tento otevřený prostor skýtá možnost rodinného a společenského života. Byt má dále tři ložnice, dvě koupelny a malý balkon.

Interiéry jsou vybaveny chytrými spotřebiči a kvalitními materiály, mramorem, vysoce jakostním dřevem a luxusními keramickými předměty. Byt je ideální pro rodinu.

On first floor situated very nice flat with 3 bedrooms, big living and dinning room with view to Vltava river ideal for family.

On the first floor there is a very nice, spacious apartment of 177 m2. It has high ceilings over three metres and tall windows which are offering wonderful views of the the park and Vltava River.

The apartment is centred around a large living room joined with a fully equipped kitchen and dining room and this open space is used as a hub of family and social life. The apartment has three bedrooms, two bathrooms and a small balcony.

The interiors have been equipped with clever appliances and quality materials, precious marbles, high-grade woods and luxury ceramic items. The apartment is perfectly suitable for a family.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601258
Dispozice4+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha180
Dostupné od31. 3. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 78 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚘 1 203 m (4 min)
ObchodMini Market
🚶 9 m (0 min)
BankaWüstenrot
🚶 468 m (6 min)
RestauraceCafe Terapie
🚶 23 m (0 min)
LékárnaLékárna Pod Vyšehradem
🚶 301 m (4 min)
ŠkolaOdborné učiliště Vyšehrad
🚶 318 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 371 m (4 min)
SportovištěSokol Vyšehrad
🚶 269 m (3 min)
HřištěNa Výtoni
🚶 140 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.