Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyPoděbradova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Poděbradova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Lodžie 12 m²
Měsíční nájemné12 200 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízím pronájem v tomto krásně a kvalitně zrekonstruovaném bytě 2+kk o velikosti 53 m2 v samém centru Ostravy ve velmi žádané lokalitě u Úřadu práce. Byt je po kompletní rekonstrukci, s plně vybavenou kuchyní: velká lednička, vestavěná myčka, pračka, trouba, plynová varná deska, digestoř. V koupelně prostorný sprchový kout, WC a skříňky s dostatkem úložného prostoru. Plastová okna jsou vybavena žaluziemi. K bytu přísluší dvě lodžie, orientované do klidné ulice a uzamykatelná kóje, vybavená regály, která je na patře před bytem a slouží jako spíž a k uskladnění sportovních potřeb a sezónních věcí. K bytu dále náleží uzamykatelný sklep.

Velmi dobrá lokalita s dostupností MHD, tramvajová zastávka Důl Jindřich 3 min chůze. V blízkosti Komenského sady, Nová radnice, síť obchodů, školy, školky atd. Volný ihned. Nájem 12.200 Kč + zálohy na služby včetně TUV, SV, teplo 2.800 Kč + elektřina a plyn. Vratná kauce 24.000,- Kč.

Volný od 1.6.2023

Convenient 2 bed-apartment available in the Ostrava city centre, on Podebradova street in a very popular location. The apartment is 53 m2 and has been refurbished, with fully equipped kitchen including a dishwasher, family size fridge, washing machine, gas stove and oven. Bathroom offers a spacious shower, toilet and cabinets with plenty of storage space. Modern plastic windows are equipped with blinds. The apartment has two balconies facing a quiet street. It also has a lockable storage cubicle equiped with the shelves which is located on the floor in front of the apartment and a dedicated lockable cellar.

Amazing locality with public transport nearby, the tram stop Dul Jindrich is 3 min by walk. Other nearby facilities include Komenskeho's park, New City Hall, shops, schools, kindergarten etc. Available immediately. The monthly rent fee is 12,200 CZK, deposit for water, hot water and heating is 2,800 CZK + electricity and gas. Returnable deposit is 24,000 CZK.

Available from 1st June 2023

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601435
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 12 m²
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 288 m (3 min)
PoštaOstrava 1
🚶 754 m (9 min)
ObchodAlbert
🚶 244 m (3 min)
BankaFio banka
🚶 507 m (6 min)
RestauraceKoras Restaurant
🚶 236 m (3 min)
LékárnaU Jindřicha
🚶 417 m (5 min)
ŠkolaZŠ Matiční
🚶 538 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Ostrava
🚶 580 m (7 min)
SportovištěBonver aréna
🚘 1 298 m (3 min)
Hřiště
🚶 719 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.