Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyJagellonská, Praha - Vinohrady

Jagellonská, Praha - VinohradyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Jste dva či tři ve spolubydlení či rodina s dětmi a chtěli byste bydlet na Vinohradech u JzP, skvělé adrese, kde to žije!

K okamžitému dlouhodobému pronájmu je k dispozici kompletně vybavený byt 3+kk (92 m2) v přízemí činžovního domu v tiché ulici v atraktivní lokalitě Praha 3 – Vinohrady, nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad. Vysoké vinohradské stropy a velká okna dodávají bytu prostor. V létě je to oáza v tropických vedrech

Obytnou část tvoří tři různě disponované a různě velké (26 m2, 18 m2, 13 m2) samostatné pokoje. V každém z nich je umístěno dvojlůžko, skříň, psací stůl s lampičkou a komoda či úložný regál. V rozlehlé obytné vstupní hale s plně funkčním kuchyňským koutem (vybaven AEG spotřebiči) je sedací kout a úložný prostor. Dále malá koupelna s vanou, umyvadlem, koupelnovou skříňkou a regálkem. Separátní WC a dvě komory. K dispozici je pračka. Byt má plynové vytápění. UPC internet.

V současné době je byt vybaven nábytkem, ale je možné si ho dozařídit podle sebe nebo se na zařízení bytu domluvit s majitelem.

Cena pronájmu 27 000,- Kč. Plyn a elektřina se převádí na nájemce, který hradí náklady dle spotřeby (současné zálohy 7 000,. Kč). K nájemnému je třeba hradit i zúčtovatelné zálohy na služby vč. spotřeby vody ve výši 1000,- Kč / osobu.

Možnost pronájmu od 1.9.2022. Možnost přihlášení k trvalému pobytu. Není možné byt dále podpronajímat. Pro více informací a možnost prohlídky, kontaktujte Jolanu Svobodovou, správkyni domu, na telefonním čísle 724 060306

Are you two or three roommates or family with children and you would like to live in Vinohrady near JzP, upscale neighborhood where it lives!

We are offering fully furnished apartment 3 + kk (92 m2) on the 1st floor in the residential house in Prague 3 - Vinohrady, in a quiet street near the square of Jiri z Podebrad, that is immediately available for a long-term rent. High ceilings and large windows give the apartment space. In summer, it is an oasis in the tropical heat.

The living area consists of three differently sized (26 m2, 18 m2, 13 m2) separate rooms. Each has a double bed (160x200), wardrobe, desk with a lamp and dresser or storage rack. In the spacious living hall with fully functional kitchenette (equipped with AEG appliances) there is a sitting area. Furthermore, a small bathroom with bath, sink, bathroom cabinet and shelf. There are a separate WC and two chambers incl. storage space. A washing machine is available. The apartment has gas heating.

At present the apartment is equipped, but it is possible to furnish it according to your own or to arrange the furnishings with the landlord.

Rental price CZK 27000,-. Gas, electricity and UPC internet are transferred to the tenant, who pays the costs according to consumption. (Current installments 7000,- per month). There are also payments for services incl. water consumption of CZK 1000,- / person. Availability to rent is from 1.9.2022. It is not possible to sublease the apartment.

Currently the apartment is equipped with furniture, but it is possible to arrange it according to your own or to arrange the apartment with the landlord. For more information and viewing, please contact Jolana Svobodová at 724 060306.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601657
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha92
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 385 m (5 min)
PoštaPraha 33
🚶 259 m (3 min)
Obchod
🚶 28 m (0 min)
BankamBank
🚶 299 m (4 min)
RestauraceBílá vrána
🚶 17 m (0 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 478 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 329 m (4 min)
Mateřská školaDětské vzdělávací centrum Clever
🚶 513 m (6 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚘 1 241 m (3 min)
Hřiště
🚶 214 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.