Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+kk • 100 m² bez realitkyBystré, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský kraj

Bystré, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský krajMHD 4 minuty pěšky
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému nebo střednědobému (např. na letní sezónu) pronájmu chatu v lokalitě Bystré ve Frenštátě pod Radhoštěm. Jedná se o budovu bez č.p./č.e. nedaleko autobusové zastávky U Braunů nacházející se mezi budovami č.p. 1054 a 1862.

Cena 8.500,- Kč měsíčně je cenou při dlouhodobém pronájmu. V případě střednědobého pronájmu bude cena navýšena v návaznosti na délku pronájmu a další dohodnuté podmínky.

Chata je umístěna ve svahu na pozemku o výměře cca 1100 m2. Horní rovinatá část pozemku hraničí se silnicí (ulice vedoucí od nádraží ve Frenštátě na Bystré), ve svažité části je umístěna samotná budova. Dolní část pozemku je opět rovinatá, nachází se na ní zachovalá kůlna. Ve spodní části lze z pozemku vyjít přímo k potoku (Bystré).

Chata má 3 nad sebou umístěné obytné místnosti a dále místnosti tvořící zázemí. Spodní místnost je vzhledem k umístění nemovitosti ve svahu částečně suterénní. Toto podlaží má samostatný vchod, kromě samotné obytné místnosti je tam též kuchyňský kout, technická místnost s kotlem na ohřev teplé vody a čerpadlem (voda ze studny) a dále zastřešená terasa s výhledem směrem k potoku.

Z horní části pozemku je přístupné přízemní podlaží s obytnou místností, kuchyňkou a koupelnou. Tato obytná místnost je nyní využívána jako obývací pokoj/jídelna. Z ní lze vyjít po strmých schodech do podkroví, které slouží jako ložnice. Tato část chaty byla zrekonstruována tak, aby umožnila celoroční bydlení.

Spotřeba studniční vody je zahrnuta v nájemném,

Objekt lze využít jako chatu nebo s určitými omezeními i k celoročnímu bydlení. Objekt je nyní vybaven nábytkem,

i funkční kuchyní včetně ledničky, svítidly a dalším obvyklým vybavením (bez pračky). Preferujeme předat objekt nájemci v tomto stavu, není to však podmínkou.

Objekt má vlastní studnu, kde voda bohužel v současné době není klasifikována jako pitná. Není napojen na vodovodní řad. Odpadní vody jsou sváděny do žumpy s trativodem. Vytápěn je kamny na dřevo či brikety. Jedněmi kamny je vytápěna horní část objektu, druhými spodní. V objektu bohužel v současné době nelze zřídit trvalé bydliště (není kolaudován jako objekt k bydlení). Objekt je připojen do elektrické sítě.

Spotřeba studniční vody je zahrnuta v nájemném. Ostatní média (elektřina, dřevo na otop) nikoli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601696
Dispozice3+kk
Plocha pozemku1 100
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha100
Dostupné od2. 4. 2020
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDFrenštát, U Braunů
🚶 380 m (5 min)
PoštaTrojanovice
🚘 2 183 m (4 min)
ObchodHruška
🚘 1 562 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 631 m (5 min)
RestauraceRestaurace U Balitů
🚘 2 360 m (4 min)
LékárnaLékárna Javorník
🚘 2 815 m (6 min)
ŠkolaZS Trojanovice
🚘 2 348 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Markova
🚘 2 305 m (5 min)
SportovištěJezdecký klub Trojanovice
🚘 1 873 m (3 min)
HřištěHřiště Bezručova
🚘 1 909 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.